Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Øk salget i nettbutikken din med Klarna Checkout

01.07.2014
av

Klarna Checkout er en ny type betalingsløsning som endrer hvordan vi handler på nettet. Med Klarna Checkout kan du tilby dine kunder flere populære betalingsmåter i en og samme betalingsløsning. Genialt enkelt og oversiktlig.

Hva er Klarna Checkout?

Med Klarna Checkout trenger kundene bare å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer for å fullføre kjøpet. Den enkle prosessen minimerer risikoen for at kundene avbryter kjøpet.
På neste trinn bekreftes kjøpet. Deretter velger kundene hvordan de ønsker å betale. Ved å separere kjøpet fra den faktiske betalingen forenkles kjøpsprosessen, og konverteringsgraden øker.
Kunden velger om de vil betale med: Faktura, Delbetaling eller kredittkort (Visa og MasterCard) – Som selger har du kun en kontakt, en kontrakt og en betalingsfil. Det blir ikke enklere enn det.
Klarna Checkout løser også problemene vi i dag ser ved kjøp på mobile enheter ved å gjøre det enklere enn noen gang. Den friksjonsfrie kjøpsprosessen lar kunden gjøre et kjøp der og da ved å kun oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer, noe som gir høye konverteringsrater.
Til slutt og kanskje viktigst: Klarna tar all risiko, både for kunden og nettbutikken.

Enklere betalinger – enklere priser

Med Klarna Checkout får du alle betalingsmåter i én løsning. Du slipper å betale avgifter til flere ulike leverandører, og administrasjonen blir minimal. Én leverandør, én kontrakt og én pris. Enklere blir det ikke.
La oss høre fra deg hvis du har noen spørsmål om priser eller ønsker å bruke Klarna Checkout med nettbutikkløsningen din fra NettXpress.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Nytt innlegg