Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

10 av de beste malene med minimalistisk design

07.11.2014
by Preben Jensen

Hvis du ønsker å bygge en nettbutikk med et enkelt men elegant utseende, kan du ta en titt på disse malene til nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress. Alle malene er bygget opp med minimalistisk design, men har stilige og nyttige funksjoner slik som responsiv design, er raske å laste og med best mulig SEO-optimalisering.

Fringe - Responsiv mal

Denne malen har SEO og hastighet optimalisering, CSS3 og HTML5-kode, en forståelsesfull layout, kryss-nettleser kompatibilitet, ubegrenset med glidere og bannere, støtte for flere språk, og mer.

Minimal – Multi Purpose mal

Denne malen har hastighet og SEO optimalisering, støtte for flere språk, HTML5 og CSS3-kode, en forståelsesfull layout, ubegrenset med bannere og slidere, støtte for Google Rich Snippets, kryss-nettleser kompatibilitet m.m.

Lookz – Responsiv mal

Denne malen her CMS innholdsblokker, SEO optimalisering, CSS3 og HTML5-kode, en forståelsesfull utforming, støtte for Google Rich snutter, hastighet optimalisering, støtte for flere språk, og mer.

Kucci – Responsiv mal

Denne minimalistiske malen kommer med et Bootstrap rammeverk, en responsiv design, en malredigerer for enkel fargetilpasning, betalingsmetode ikoner, kryss-nettleser kompatibilitet, et nyhetsbrev tegningsblankett, og mer.
Veridu
Denne malen har sosiale nettverk og betalingsmetode ikoner, Facebook integrasjon, et nyhetsbrev tegningsblankett, en forståelsesfull layout, CSS3 og HTML5-kode, kryss-nettleser kompatibilitet, og mer.
Deco
Denne amlen inneholder en avansert innholds slider, betalingsmåte og sosiale nettverk ikoner, et nyhetsbrev abonnement, demo innhold, cross-browser-kompatibilitet, og mer.
Glamour
Denne amlen kommer med PSD-filer, kryss-nettleser kompatibilitet, et nyhetsbrev tegningsblankett, sosiale medier ikoner, en avansert innholdsskyveknappslider, og mer.
Modern
Denne malen inkluderer demo innhold, PSD-filer, kryss-nettleser kompatibilitet, en avansert innholdsskyveknappslider, et produktkarusell, integrasjon med sosiale medier og mye mer.
Forest Clothes
Denne malen kommer med HTML5 og CSS3-kode, en forståelsesfull layout, en Bootstrap rammeverk, enkel bakgrunn, farge, layout og skrift tilpasning, kryss-nettleser kompatibilitet, og mer.
Graceful
Denne malen har en forståelsesfull layout, CSS3 og HTML5-kode, cross-browser-kompatibilitet, betalingsmåte og sosiale medier ikoner og mer.

Comments

No posts found

Write a review