Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Abonnement tilgjengelig i nettbutikkløsningen Multi-forhandler

23.03.2016
av Preben Jensen

Nettbutikkløsningen Multi-forhandler vil heretter ha støtte for abonnementer, som betyr at en markedsplass kan opprette flere abonnementer for ulike forhandlere. Funksjonen vil bli introdusert i en oppdatering, som er like rundt hjørnet.

abonnement forhandler

Abonnementer for forhandlere er et fleksibelt verktøy som kan hjelpe deg å øke inntektene hvis funksjonen blir brukt riktig:

  • Lag så mange abonnementer du vil. Du kan redigere og slette dem i adminpanelet.
  • Sett abonnementsprisen for den perioden en forhandler skal betale for et abonnement, og transaksjonsavgiften du vil ta for hver bestilling.
  • Definer maks antall produkter en forhandler kan ha, sett den maksimale inntekten per måned en forhandler kan ha, og tillat eller nekt en forhandler å ha en mikrobutikk med filtre, kategorier, og søk.
  • La dine forhandlere ha tilgang til kun bestemte kategorier og tilordne abonnementer til eksisterende forhandlere.
  • Forhandlerene kan overvåke bruken av abonnementer på sine adminsider og redigere disse selv.

opprett forhandler


Vilkår og betingelser for forhandlere

Vilkår og betingelser-modulen er en ny funksjoen i versjon 4.3.6 av Multi-forhandler, som gjør at alle forhandlere kan spesifisere sine unike vilkår og betingelser, slik at kundene aksepterer disse når de sjekker ut.
Vilkår og betingelser fungerer som en juridisk avtale mellom en forhandler og en kunde. Det er viktig for en forhandler å ha sine egne vilkår. Dette vil avgrense ansvar mellom markedsplassen og forhandleren, og bidra til å håndtere konflikter mellom en kunde og en forhandler.

En forhandler kan spesifisere sine vilkår og betingelser i adminpanelet.Under utsjekkingen må kundene godta vilkår og betingelsene for hver forhandler, for de produktene de kjøper:


Ingen Tomme kategorier i forhandlerens mikrobutikk

I Multi-forhandler nettbutikken fra NettXpress, kan forhandlere har sine egne mikrobutikker med filtre, produkter og kategorier.
Admin av markedsplassen kan tillate sine forhandlere å bruke alle kategoriene som er tilgjengelige på sine markedsplasser, men forhandlerene bruker vanligvis ikke alle disse. I de foregående Multi-forhandler-versjonene, ble ubrukte kategorier vist i forhandlerens mikrobutikk, og kundene kunne bli vist tomme kategorier. Som et resultat, kan kundene bli forvirret. I Multi-forhandler 4.3.6, vises ikke lenger tomme kategorier.

forhandler kategorier nettbutikkløsning


Ventende Status for forhandlere mer enn én gang

En markedsplass admin må godkjenne nye forhandlerere før de kan starte å selge. Hvis en admin er usikker på om de skal godkjenne en forhandler eller ikke, setter han forhandlerens status til Venter. I påvente av status, kan en forhandler få tilgang til sitt adminpanel, endre firmainformasjon, og legge til produkter.
I tidligere Multi-forhandler versjoner, kunne en admin sette statusen Venter kun en gang - rett etter at forhandleren fullførte registreringen.
Hvis en aktiv forhandler omorganiserer sin virksomhet, eller flytter sine produkter til et nytt lager, må han/henne stanse salget. Den ventende statusen er da det beste alternativet for at forhandleren fortsatt skal kunne behandle sin mikrobutikk, og kundene ser da ikke forhandlerens produkter på markedsplassen.
I Multi-forhandler 4.3.6, kan en aktiv forhandler spørre markedesplassens admin om å endre status til Venter når som helst.

Endre forhandler status nettxpress

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale