Moduler

NettXpress leverer nyttige moduler til Nettbutikken din

Besøk shopen vår og bla deg gjennom utvalget vi har av moduler. Finner du ikke funsjonaliteten du er ute etter, så ta kontakt med oss. Vi kan gi deg et uforpliktende pristilbud på hva det vil koste å utvikle en modul spesialtilpasset etter dine ønsker.

Moduler eller tillegg gjør at du enkelt kan utvide basisfunksjonaliteten til nettbutikken helt etter dine egne ønsker. Ønsker du f.eks. å tilby en spesiell betalingsmåte eller vil skreddersy din nettbutikk med funksjonalitet som ikke kommer levert i den ferdige pakken, kan dette gjøres ved å utvikle såkalte moduler.

Vi samarbeider med profesjonelle utviklere som kan skreddesydde moduler etter dine ønsker. Vi gjør oppmerksom på at utvikling av nye moduler selvfølgelig koster penger, og kan ta noe tid å utvikle. Vi har lagt inn noen moduler i shopen vår. Flere vil komme etterhvert. Har du spørsmål eller ønsker om moduler til nettbutikkløsningen vår, så ta kontakt med oss. Vi kan i tilfelle gi deg et uforpliktende pristilbud

CS-Cart har også en egen API som tilbys til utviklere slik at det er lett å implementere ulike nettbaserte tjenester med nettbutikkløsningen. Nettbutikken din kan på den måten «snakke» med ulike tjenester som f.eks: Nyhetsbrevtjenester, regnskapsystemer, sosiale nettverk, nettkataloger m.m.

CS-Cart Marketplace

Du kan også bla deg gjennom utvalget av moduler og maler fra CS-Cart Marketplace. Her finner du et stort utvalg av moduler, designmaler og utvidet funksjonalitet for din nettbutikkløsning.

Husk også at med den siste versjonen av CS-Cart (versjon 4) er du ikke lengre avhengig av å kjøpe og tilpasse maler/templates for gi nettbutikken din en spesialtilpasset design. CS-Cart har nå blitt utstyrt med en "Malredigerer", som gjør at du kan endre alle farger, fonter og bakgrunner i nettbutikken din med noen få museklikk.

CS-Cart er også utstyrt med verktøyet "Block manager", som gjør at du ved musen enkelt kan flytte rundt på menyer og blokker i nettbutikken din, slik at den fremstår akkurat slik du vil for kundene dine. Ingen koding nødvendig.

addons og Maler til nettbutikkløsningen CS-Cart