Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

All CS-Cart dokumentasjon på ett sted

05.02.2016
av Preben Jensen

Selv om CS-Cart er en av de mest brukervennlige nettbutikkløsningene på markedet, kan man likevel støte på ting som er litt komplisert. Så for å hjelpe deg å forstå CS-Cart raskere og bedre, har vi nå fornyet vår dokumentasjon. Vi gjør oppmerksom på at all dokumentasjon er på engelsk.

All CS-Cart dokumentasjon på ett sted

Hvorfor er den nye dokumentasjonen mer praktisk?

Vi har tidliger tilbudt tre typer dokumentasjon:

Reference Guide som inneholder generell informasjon om CS-Cart, dens adminpanel, butikkforside, menyer og innstillinger.
Knowledge Base som har hatt bestemte instrukser om hvordan du konfigurerer CS-Cart.
Utvikler dokumentasjon som forenkler arbeidet for programmerere og designere som utvikler modifikasjoner og moduler for nettbutikkløsningen.
Tidligere har dette vært separate ressurser på forskjellige domener, og kanskje litt vanskelige å finne. For å eliminere eventuelle problemer, har vi nå samlet alle artikler fra Reference Guide, Knowledge Base, og Utvikler dokumentasjonen på ett sted - CS-Cart dokumentasjon.

Hvordan det er satt opp

På hovedsiden til dokumentasjonen vil du se en velkomstmelding og innholdet delt opp på denne måten:
For enkelhets skyld har vi delt alle artiklene inn i 5 deler dedikert til ulike aspekter ved bruk av nettbutikkløsningen vår.Artikler med «How to» lærer deg hvordan du konfigurerer CS-Cart, og alle de andre artiklene beskriver CS-Cart sine funksjoner. Disse sidene vil også inneholde informasjon om vanskelighetsgraden.


  • 1/3: Lett som en plett. Du kan gjøre alt selv.
  • 2/3: Ikke så lett. Du kan fortsatt gjøre alt selv, hvis du vet hvordan du bruker en kommandolinje. Disse opplæringene krever ofte at du kan arbeide i flere grensesnitt: F.eks: cPanel, FTP og adminpanelet.
  • 3/3: Vanskelig for en som ikke kan koding. Overlat jobben til en en spesialist.

Install CS-Cart - inneholder oppdaterte artikler relatert til installasjon av nettbutikken.

Fra dette området, vil du lære hvordan du installerer CS-Cart på ulike måter og på ulike typer servere.
Du vil også lære om systemkravene før installasjon, hvordan du gjør din nettbutikken sikrere, og hvordan du flytter butikken fra en server til en annen.

User Guide - inneholder artikler om administrasjon og konfigurering av nettbutikken.

I User Guide finner du generell informasjon om CS-Cart sitt adminpanel, menyer og innstillinger, samt spesielle instruksjoner for konfigurasjon av nettbutikken.
Dette avsnittet samler artikler fra Knowledge Base og Reference Guide: artikler med «How to» inneholder spesielle instruksjoner for konfigurasjon, og alle de andre artiklene beskriver menyer og innstillinger.

Upgrade CS-Cart - hjelper deg å forstå oppgraderingsprosessen og hvordan du oppgraderer butikken til nyere versjoner.

Fra denne delen vil du lære hva oppgraderingssenteret er og hvordan det fungerer. Du vil også lære hvordan du kan bygge din egen oppgraderingspakke og skape en oppgraderingspakke for en modul.

Developer Guide - inneholder viktig teknisk informasjon som hjelper programmerere å utvikle modifikasjoner og moduler for CS-Cart.

Fra denne delen finner utviklere informasjon om CS-Cart og CS-Cart sin API, for å kunne utvikle moduler for nettbutikkløsningen, samt info om de ulike utviklerverktøyene.

Designer Guide - har artikler og bestemte instruksjoner om design-integrering og malutvikling. Designere vil lære alt om det visuelle aspektet av CS-Cart, som CSS, oppsett, maler og stiler som brukes. Denne delen beskriver også hvordan CS-Cart sin innebygde Malredigerer fungerer, og hvordan du kan endre funksjonaliteten.

Nå som alt er samlet på ett sted håper vi det blir enklere for deg å finne svar på det du måtte lure på. Så snart vi legger til ny dokumentasjon, vil vi gi deg beskjed i vår Twitter-feed, så følg oss for ikke å gå glipp av nye artikler og instruksjoner.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale