Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Alt-i-ett nettbutikk med CS-Cart

18.04.2013
by Preben Jensen

Det finnes et stort antall programmer og applikasjoner for nettbutikker tilgjengelig på markedet, og utvalget vokser for hver dag. De varierer alle i pris, funksjonalitet, fleksibilitet og noen andre spesifikasjoner som gjør det veldig ganske vanskelig å finne programmet som passer for akkurat ditt behov. 

Selvfølgelig kan du vurdere flere forskjellige e-handel-plattformer og sammenligne deres fordeler og ulemper, og prøve å finne ut hvilken som kommer til å være det beste valget for din nettbutikk, men være forberedt på at det vil ta my tid.

Hvorfor ikke teste ut CS-Cart gratis, så sparer du tid, og får samtidig muligheten til å teste den perfekte løsningen når det gjelder funksjonalitet og pris. 

CS-Cart er tilgjengelig i tre frittstående utgaver - Professional (et fullverdig nettbutikksystem for små og mellomstore nettbutikker), Multi-Vendor (en utvidet CS-Cart-utgave for online markedsplasser og kjøpesentre med flere uavhengige leverandører eller avdelinger) og Ultimate (en avansert plattform for å bygge og administrere flere nettbutikker via ett enkelt adminpanel).

Hver eneste utgave av CS-Cart er bygget ved hjelp av ny og velprøvd teknologi og kommer med et stort utvalg av nødvendigheter og innovasjoner som hjelper deg å bygge en sofistikert nettbutikk.

Vil du ha en allt-i-ett nettbutikkløsning, som inneholder alle funksjoner du trenger, og til en rimelig pris kan du prøve ut CS-Cart. Dersom du er interessert i å prøve før du kjøper, kan vi tilby deg en 30-dagers prøveperiode av programmet. Du kan installere den på din egen server eller webhotell, og ha en fullt ut ferdig nettbutikk på kort tid. Er du fornøyd etter 30 dager, betaler du en engangssum og nettbutikkløsningen er din for alltid. Ingen løpende utgifter.

e-handel

Comments

No posts found

Write a review