Betaling

Det er raskt og enkelt å handle hos NettXpress. Når du handler hos oss kan du også være trygg på at sikkerheten rundt betaling og personvern blir ivaretatt på best mulig måte. Vi tilbyr for tiden to betalingsmetoder - betaling med kort, samt faktura gjennom nettbank for de som ikke har mulighet til å bruke betalingskort.

1. Betal med Visa eller MasterCard

Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2). Vi samarbeider med Stripe for å sørge for en rask prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med kryptering. Vi får ikke tilgang til din kortinformasjon og det blir ikke lagret noen form for sensitiv informasjon hos oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

2. Betal med faktura via din nettbank

Du kan også betale med faktura gjennom din nettbank. Ta i tilfelle kontakt med oss for å få tilsendt en faktura. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke sender ut lisensnummer for CS-Cart før innbetalingen er registrert på vår konto. Dersom ikke betalingen er registrert hos oss innen 30 dager slettes bestillingen. Bestiller du andre tjenester eller nedlastinger, må betalingen være registrert hos oss før vi sender ut nedlastingslink. Dersom deres firma f.eks trenger et innkjøpsnummer på fakturaen, så ta kontakt med oss, og vi sender en PDF-faktura til dere på e-post.

2. Betal med Vipps

Sjekk ut fra nettbutikken på vanlig måte. Når du kommer til betaling velger du Vipps, og fullfører bestillingen. Åpne så appen Vipps på telefonen din og betal til Vipps-nummer: 74180. Fyll inn ordrebeløpet og merk betalingen med ordrenummeret ditt. Vipps... Ferdig betalt.