Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Betalingsløsninger i nettbutikken

27.01.2014
av Preben Jensen

Innebygde betalingsløsninger:

Nettbutikken fra NettXpress kommer ferdig levert med mer enn 50 ulike betalingsløsninger. Eksempler på innebygde løsninger er: DIBS, PayPal, Skrill, 2checkout m.m.

Betaling NettXpress

Spesialbygde betalingsløsninger:

NettXpress tilbyr også noen spesialbygde betalingsalternativer for deg som ønsker andre løsninger. Vi har bl.a. betalingsløsninger for Stripe, Nets (Netaxept) og Klarna Checkout. Vi integrerer nå også den helt nye betalingsmodulen fra DIBS Account til alle nye kunder.

Betalingsløsninger i nettbutikken

For å begynne å bruke noen av disse betalingsløsningene, må du opprette en konto hos den enkelte betalingstilbyderen og så skriver du bare inn kontodetaljene for denne betalingsmåten i ditt adminpanel. Etter det, vil tjenesten være aktivert, og dine kunder kan benytte seg av de ulike betalingsalternativene nettbutikken din tilbyr.

Du kan også sette opp nettbutikken din til å ta betalt på andre måter enn med de typiske kortbetalingstjenester. Du kan f.eks. enkelt sette opp alternativer som:

- Faktura
- Forhåndsbetaling til konto
- Postoppkrav
- Betal ved henting
- m.m.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha minst to ulike betalingsløsninger i nettbutikken. Hvilke løsninger du velger er opp til deg, men har du en nystartet nettbutikk uten særlig omsetning kan det kanskje være lurt å starte med f.eks: PayPal eller Stripe. Da har kundene mulighet til å betale med kort som Visa og MasterCart, men du slipper løpende utgifter da PayPal og Stripe kun tar en prosentsats av salget.

Har du brukbar omsetning anbefaler vi at du bruker en av de kjente betalingsløsningene for online kortbetaling som f.eks. DIBS Account. Vi legger inn denne løsningen kostnadsfritt for alle nye kunder, men du trenger også en egen avtale med DIBS.