Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Betalingsløsninger i nettbutikken

27.01.2014
av Preben Jensen

Innebygde betalingsløsninger:

Nettbutikken fra NettXpress kommer ferdig levert med mer enn 50 ulike betalingsløsninger. Eksempler på innebygde løsninger er: DIBS, PayPal, Skrill, 2checkout m.m.

Betaling NettXpress

Andre betalingsløsninger:

NettXpress tilbyr også noen spesialbygde betalingsalternativer for deg som ønsker andre løsninger. Vi har bl.a. betalingsløsninger for Stripe.

For å begynne å bruke noen av disse betalingsløsningene, må du opprette en konto hos den enkelte betalingstilbyderen og så skriver du bare inn kontodetaljene for denne betalingsmåten i ditt adminpanel. Etter det, vil tjenesten være aktivert, og dine kunder kan benytte seg av de ulike betalingsalternativene nettbutikken din tilbyr.

Du kan også sette opp nettbutikken din til å ta betalt på andre måter enn med de typiske kortbetalingstjenester. Du kan f.eks. enkelt sette opp alternativer som:

- Faktura
- Forhåndsbetaling til konto
- Postoppkrav
- Betal ved henting
- m.m.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha minst to ulike betalingsløsninger i nettbutikken. Hvilke løsninger du velger er opp til deg, men har du en nystartet nettbutikk uten særlig omsetning kan det kanskje være lurt å starte med f.eks: PayPal eller Stripe. Da har kundene mulighet til å betale med kort som Visa og MasterCart, men du slipper løpende utgifter da PayPal og Stripe kun tar en prosentsats av salget.