Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Betalingstjenesten Stripe endelig i Norge

07.08.2014
av Preben Jensen

Til nå har nettbutikkeiere i Norge i bunn og grunn kun hatt to muligheter for å ta betalt med kort på nettet - enten via helt eksterne løsninger som PayPal eller via standard nettbetalingsløsninger som DIBS og Nets.

For et par år siden ble løsningen på dette problemet lansert i USA. Stripe.com tok gründermiljøet i USA med storm, til massiv misunnelse fra folk i resten av verden. Stripe kombinerte det beste fra Paypal med det beste fra de store tunge nettbetalingsløsningene.

Nå er Stripe også tilgjengelig i Norge. Og kan implementeres i nettbutikker fra NettXpress. Kundene dine vil da enkelt kunne betale med kort i nettbutikken din - uten at de blir videresendt til en en ekstern side. Registrer deg for Stripe på denne siden, og du vil motta en tilbakemelding fra Stripe i løpet av en dag eller to. Du får da tilsendt et skjema for registrering.

Vi gjør oppmerksom på at betalingsmodulen for Stripe ikke er standard i CS-Cart, men modulen kan kjøpes for 990.- kr. Les mer her dersom du ønsker denne betalingsløsningen i nettbutikken din. Vi oppfordrer deg til å sende søknad og bli godkjent før du bestiller betalingsmodulen fra oss.

Betalingstjenesten Stripe endelig i Norge

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale