Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Video: Kunden har alltid rett

27.01.2014
av

Vi vil gjerne dele en morsom video, for å underholde deg litt på en mandag.

Kunder ønsker ofte å spare så mye som mulig. Faktisk har alle slike kunder, mens tilnærmingen kan være litt forskjellig.

Og hva gjør du i tilfelle du blir bedt om urimelige rabatter eller gratis tjenester? Del gjerne noen historier med oss i kommentarfeltet?

 

Betalingsløsninger i nettbutikken

27.01.2014
av Preben Jensen

Innebygde betalingsløsninger:

Nettbutikken fra NettXpress kommer ferdig levert med mer enn 50 ulike betalingsløsninger. Eksempler på innebygde løsninger er: DIBS, PayPal, Skrill, 2checkout m.m.

Betaling NettXpress

Andre betalingsløsninger:

NettXpress tilbyr også noen spesialbygde betalingsalternativer for deg som ønsker andre løsninger. Vi har bl.a. betalingsløsninger for Stripe.

For å begynne å bruke noen av disse betalingsløsningene, må du opprette en konto hos den enkelte betalingstilbyderen og så skriver du bare inn kontodetaljene for denne betalingsmåten i ditt adminpanel. Etter det, vil tjenesten være aktivert, og dine kunder kan benytte seg av de ulike betalingsalternativene nettbutikken din tilbyr.

Du kan også sette opp nettbutikken din til å ta betalt på andre måter enn med de typiske kortbetalingstjenester. Du kan f.eks. enkelt sette opp alternativer som:

- Faktura
- Forhåndsbetaling til konto
- Postoppkrav
- Betal ved henting
- m.m.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha minst to ulike betalingsløsninger i nettbutikken. Hvilke løsninger du velger er opp til deg, men har du en nystartet nettbutikk uten særlig omsetning kan det kanskje være lurt å starte med f.eks: PayPal eller Stripe. Da har kundene mulighet til å betale med kort som Visa og MasterCart, men du slipper løpende utgifter da PayPal og Stripe kun tar en prosentsats av salget.

Nettbutikkløsningen CS-Cart oppdatert

16.01.2014
av Preben Jensen

Vi er glade for å sparke i gang 2014 med en spennende kunngjøring: Den store utgivelsen av CS-Cart 4.1.1 med flere viktige forbedringer og utvidelser. La oss se nærmere på hvilke nye funksjoner som introduseres i nye CS-Cart:

CS-Cart 4.1.1

Denne versjonen er en viktig milepæl i CS-Cart sin programvare-evolusjon med et nylig lansert Marketplace for utvidelser, maler og tillegg, og et grunnlag for fremtidig utvikling. Dette er grunnen til at det har blitt fokusert sterkt på stabilitet og funksjoner som vil være nødvendig i det lange løp.

Nettbutikkløsningen CS-Cart oppdatert

Likevel har versjon 4.1.1 av nettbutikkløsningen noen stilige nye funksjoner å vise til, i tillegg til mange forbedringer og feilrettinger:

- Tillegg og temaer kan installeres fra frittstående filarkiver

- Bestillingssiden til nettbutikken har blitt bedre

- Grafiske bannere kan nå være språkspesifikke, slik at du kan vise forskjellige bannere for forskjellige nettbutikksider på ulike språk

- eBay produkt sync tillegget er tilgjengelig for kjøp

- 5 splitter nye gratis maler/templates

Bonus: CS-Cart Facebook App kommer snart

Blant de nye malene i CS-Cart 4.1.1 er det en som heter Facebook. Den har blitt designet spesielt for det kommende CS-Cart Facebook-tillegget. Malen vil tillate deg å bygge inn en CS-Cart butikk rett inn på en Facebook-side med en enkel copy-paste.

Nettbutikkløsningen CS-Cart oppdatert

Så går du med tanke på å starte nettbutikk eller oppdatere din gamle nettbutikk er tiden inne for å bytte til CS-Cart. Du kommer ikke til å angre.

Overfør din gamle nettbutikk til CS-Cart

13.01.2014
av Preben Jensen

Har du en nettbutikkløsning som har gått ut på dato eller en løsning du ikke er fornøyd med? Mange tenker da sikkert at å bytte til en bedre og mer moderne løsning er en dyr og tidkrevende prosess. Men det trenger det ikke være. Med vår pakkeløsning, CS-Cart Platinum gjør vi hele jobben for deg. Vi installerer og setter opp CS-Cart for deg og vi importerer alle relevante data fra din gamle nettbutikkløsning over til CS-Cart.

Det betyr at alle produkter, produktbilder, kategorier, kunder, ordre o.s.v. blir overført til din nye nettbutikk.

Vi gjør først en demo-overføring med et lite utvalg av dataene, slik at du som kunde kan se gjennom at alt ser riktig ut. Dersom du gir klarsignal om alt ser OK ut, overfører vi absolutt alt av gamle data til din nye nettbutikk. Prisen for CS-Cart Platinum gjelder for nettbutikker som har opp til 15 000 produkter, 15 000 kunder og 30 000 ordre. Har du mer, så ta kontakt med oss for pris.

Støttede nettbutikker vi kan overføre data fra er: 3DCart, AceShop, AspDotNetSF, BigCommerce, ChannelAdvisor, CoreCommerce, CRE Loaded, CubeCart, digiSHOP, HHG multistore, Interspire, JooCart, LemonStand, Loaded COmmerce, Magento Go, Magento, Mijoshop, Miva Merchant, MobiCart, OpenCart, osCMax, osCommerce, OXID Shop, Pinnacle Cart, PrestaShop, Shop-script Free, Shop-Script, Shopify, Shopp, Squirrelcart, Summer Cart, SunShop, TomatoCart, Ubercart, Veyton, VirtueMart, Volusion, WooCommerce, WP e-Commerce, X-Cart, xt:Commerce, Yahoo Store, Zen Cart.

Overfør din gamle nettbutikk til CS-Cart

Personlig demo av nettbutikken CS-Cart

30.12.2013
av Preben Jensen

Hvis du ønsker å teste ut nettbutikkløsningen CS-Cart før du kjøper en lisens, er den beste måten å gjøre dette på å opprette en online personlig demo-side. Du slipper da å innstallere nettbutikken på serveren eller webhotellet ditt og kan teste ut nettbutikken helt gratis fra "skyen" i 15 dager. Du står fritt til å legge til produkter, kategorier o.s.v. på demosiden, og vil få en god innføring i hvor enkelt det er å bruke CS-Cart i forhold til mange andre nettbutikkløsninger.

Så hvis du ønsker å starte en nettbutikk, og ønsker en raksk og enkel gjennomgang av hvordan CS-Cart virker - register deg på denne siden, så er du i gang på et par minutter, og ingen installering eller tilpasning er nødvendig.

Vi gjør oppmerksom på at demosiden ikke er helt optimalisert for norske forhold slik den nedlastbare versjonen er.

Personlig demo av nettbutikken CS-Cart

Maler til CS-Cart - Finn ditt favorittdesign

10.12.2013
av Preben Jensen

Ønsker du at nettbutikken din skal skille seg litt ekstra ut? Vi har gjort det litt enklere for deg å finne en template eller mal til nettbutikkløsningen din.

Selv om du enkelt kan tilpasse design og utseende på din nettbutikk med CS-Cart sine innebygde verktøy: Theme Editor og Block Manager er det fortsatt noen som ønsker spesiallagde templates. Vi har derfor samlet et lite utvalg av hva som er tilgjengelig av skreddersydde templates eller designmaler til CS-Cart på denne siden. Prisen på de ulike malene varierer fra ca. 200.- til 600.- kr. Alle de ulike malene har en live demobutikk, så klikk deg gjennom malene og se om du finner en som passer til akkurat din nettbutikk.

Husk at det viktigste ikke er hva slags tema de ulike malene er bygget rundt. Det vil uansett forandres når du laster opp din egen logo og dine egne produkter og kategorier. Se heller på farger, menyer, og det generelle designuttrykkket og finn den malen du tror passer best med produktene du skal selge.

Vi gjør oppmerksom på at NettXpress ikke er forhandler av disse malene, og tilbyr heller ikke dedikert support. De ulike leverandørene hjelper deg som regel både med installasjon og f.eks. endring av farger, dersom du ønsker det. Ønsker du at vi skal ordne det praktiske for deg med installering og tilrettelegging, så ta kontakt med oss.

Maler til CS-Cart - Finn ditt favorittdesign

Klarna Checkout til nettbutikkløsningen CS-Cart

29.11.2013
av Preben Jensen

NettXpress kan nå tilby betalingsløsningen Klarna Checkout til nettbutikkløsningen CS-Cart, som vi er eneforhandler av i Norge.

Undersøkelser viser faktisk at 97 av alle kjøp på nett blir avbrutt før kjøpet er gjennomført. Klarna mente dette var oppsiktsvekkende høye tall, og bestemte seg for å gjøre noe med det.

De utviklet Klarna Checkout - en revolusjonerende enkel måte å handle på. For å kunne fullføre et kjøp trenger kunden kun å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer. Det er alt. Altså ingen lange registreringsprosesser eller skjemaer å fylle ut. På denne måten reduseres antallet steg fra et ønske om å kjøpe, til å fullføre kjøpet til et minimum. Klarna Checkout gjør ikke bare kjøpsprosessen enklere og mer oversiktlig, men også raskere.

Klarna har brukt betalingstjenesten i Sverige ett års tid nå, og erfaringer derfra viser at tjenesten øker andelen kjøp på nett med opp til 29 prosent. Nettbutikkene melder også om redusert administrasjonstid for selgeren og mer fornøyde kunder da kjøpet innebærer en langt enklere identifikasjonsprosess.

Enkeltheten i Klarna Checkout går hånd i hånd med sikkerheten. For at en kunde skal kunne fullføre et kjøp ved å kun oppgi sin e-postadresse og postnummer må Klarna gjennomføre en rask og effektiv bakgrunnssjekk av opplysningene. Dette blir gjort så grundig at Klarna kan ta all risiko for både kunden og butikken.

Med Klarna Checkout får du også alle betalingsmåter i én og samme løsning, inkludert kortbetaling med Visa og MasterCard. Du slipper dermed å betale avgifter til flere ulike leverandører og kortinnløsere, og administrasjonen blir minimal. Én leverandør, én kontrakt og én pris. Enklere blir det ikke.

Ta kontakt med oss om du ønsker å bruke modulen Klarna Checkout i din CS-Cart nettbutikk! Les mer om Klarna Checkout her:

Klarna Checkout til nettbutikkløsningen CS-Cart

Start en suksessfull nettbutikk

15.11.2013
av Preben Jensen

Med en mengde nyttige funksjoner og verktøy, god support og rimelig pris, vil en nettbutikk med CS-Cart bli en sikker suksess. CS-Cart sine designere tar brukervennlighet på alvor, og det viser i sideoppsett og navigasjonsfunksjonene.

Med CS-Cart sin theme editor kan du endre farger, fonter, bakgrunner, logoer og stort sett alt av det visuelle i nettbutikken din med noen museklikk - ingen koding nødvendig. Du kan også bruke den innebygde block editoren for å flytte rundt på moduler og blokker ved drag and drop. Du trenger altså ikke lengre kjøpe themes/templates fra tredjeparts leverandører.

Skal du starte nettbutikk, så er det enkelt med CS-Cart. Du laster opp filene til webhotellet ditt, og kjører en rask nettbasert installering. Du vil så bli sendt til butikkens dashbord/admin, hvor du kan gjøre noen flere finjusteringer for å tilpasse nettbutikken etter dine preferanser.

I dashbordet har du tilgang til produkter, kategorier, kunder, ordrer, rapporter, inventar, markedsføring, design og innstillinger. Du kan også legge inn ulike betalingsmetoder, fraktpriser, moms, valutaer, språk og sikkerhetsinnstillinger i dashboardet. Det er mange praktiske verktøy og preferanser som bidrar til å administrere nettstedet ditt. CS-Cart lar deg også opprette kuponger og rabattkoder til dine produkter og dine kunder. Du kan også sette opp kampanjer for å oppmuntre kundene til å kjøpe mer.

CS-Cart er sannsynligvis den beste nettbutikkløsningen du kan velge. Du har alle de avanserte funksjonene du trenger, men samtidig er programmet langt enklere å bruke enn f.eks Magento - som også er en god nettbutikk, men med alt for høy læringskurve og tungvint i daglig bruk. Med CS-Cart har du i tillegg mulighet for å få support, noe du ikke får med løsninger som Magento eller Open Source-løsningene som er tilgjengelig.

Prøv CS-Cart gratis i 30 dager, og du vil garantert selge flere produkter. Du trenger ikke lete lenger for den beste nettbutikkløsningen. CS-Cart er den beste.

Start en suksessfull nettbutikk

Nettbutikken CS-Cart oppdatert til versjon 4.0.3

07.11.2013
av Preben Jensen

I dag er vi glade for å informere om at nettbutikkløsningen CS-Cart er oppdatert til versjon 4.0.3.

4.0.3 er først og fremst en vedlikeholdsoppdatering, og inneholder for det meste feilrettinger og generelle forbedringer (du kan se hele listen her). Likevel er det noen nye ting som er verdt å nevne:

- Kategoribildene er tilbake!

- En helt ny produktblokk er tilgjengelig - «På salg» (alle produkter med aktive rabatter)

- En helt ny template, kalt Reddish!

Oppdater

Har du en løpende avtale, eller har kjøpt CS-Cart det siste året, kan du oppdatere fra CS-Cart 4.0.2 fra Upgrade Center i nettbutikken din. Du kan også laste ned distribusjonspakken ved å logge deg inn i Hjelpsenteret og gå til nedlastingssiden.

For å unngå server overbelastning, vil CS-Cart begrense antall nedlastinger de første dagene, men alle vil kunne se nedlastingsknappen i Upgrade Center i løpet av de nærmeste dagene. Husk at det alltid er lurt å ta backup av databasen til nettbutikken din, og av alle filene i på serveren din før du oppdaterer.

Nettbutikken CS-Cart oppdatert til versjon 4.0.3

Hvordan bygge en nettbutikk

25.10.2013
av Preben Jensen

Hvis du fortsatt ikke har din egen nettbutikk, er det definitivt på tide å starte en. Internett gjør det mulig å selge nesten alle typer varer og tjenester på nettet uten geografiske grenser og enda viktigere, med dramatisk lavere investeringer enn en tradisjonell butikk krever. Vil du vite hvordan du kan bygge din egen nettbutikk på en rask og problemfri måte? Velkommen til CS-Cart!

CS-Cart nettbutikkløsning

Som et selskap som spesialiserer seg på programvare innen e-handel, er vi klare til å tilby deg den beste nettbutikkløsningen som finnes på markedet - utviklet for å hjelpe deg å lage en fullverdig og attraktivt nettbutikk i løpet av noen få timer. CS-Cart er designet med ultimat funksjonalitet og ytelse i tankene, og gir maksimal fleksibilitet og brukervennlighet, selv for de av oss uten særlig grunnleggende teknisk bakgrunn.

CS-Cart installeres enkelt og greit på ditt eget webhotell med mulighet for å administrere både ditt virtuelle utstillingsvindu og adminpanelet fra din favoritt nettleser.

Skal du starte nettbutikk er det også godt å vite at nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress er fullstappet med alle verktøyene du trenger for å drive en suksessfull butikk på nettet. Du får bl.a. automatisk inventarsporing, statistikk, gavekort, fleksibel import og eksport, ulike markedsførings-og salgsfremmende verktøy, flerspråklig støtte, 50 + betalingsløsninger, fraktalternativer og mye mer.

Ønsker du en uforpliktende personlig testside for din nye nettbutikk, så kan du opprette en demobutikk fra denne siden:

Hvordan bygge en nettbutikk