Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikken CS-Cart kommer i nettskyen

22.10.2013
av Preben Jensen

CS-Cart kommer på slutten av året til å bli tilgjengelig på månedlig abonnement-basis. Det betyr at nettbutikken din lagres i skyen og du vil aldri trenge å bekymre deg for programvare-installasjon, vedlikehold eller oppgraderinger. Alt lagres og oppgraderes i skyen på CS-Cart sine servere.

Dette kan være et godt alternativ for de som vil raskt i gang med egen nettbutikk, og ikke har interesse av å gjøre endringer i kildekode eller serverkonfigurasjon.

CS-Cart i nettskyen fungerer allerede på våre demo butikker, så du kan prøve den nå, og det er helt gratis. Din personlige demo vil være 100 % identisk med hva CS-Cart vil levere til sine SaaS-kunder, så det er den beste måten for deg å se CS-Cart SaaS i aksjon.

Fram til lansering ved årsskiftet vil CS-Cart fullføre ytterligere tester for å sikre at produktet er fullstendig stabilt og pålitelig , og at det fullt ut tilfredsstiller alle våre kunders forventninger.

Hva vil så skje med den vanlige, nedlastbare CS-Cart ?

Enkelt sagt, ingenting. Du vil fortsatt kunne kjøpe den frittstående versjonen av CS-Cart, og vi vil fortsette å utvikle og oppdatere den. Vi har ingen planer overhodet om å avvikle den.

Etter år med CS-Cart som stand-alone nettbutikkløsning, er vi svært glade for å utforske nye områder rundt e-handel. Vi vil gjerne vite hva du synes om CS-Cart i nettskyen, så føl fri til å dele dine forslag og tanker her i kommentarfeltet.

Nettbutikken CS-Cart kommer i nettskyen

Velg riktig e-handel løsning

16.10.2013
av Preben Jensen

Når du bygger en ny nettbutikk, er kreativ webdesign rett og slett ikke nok - du trenger en unik programvare for å styrke ditt nettsted med rik e-handel-funksjonalitet - for å kunne gjøre det mulig å vise og lagre produkter, administrere butikkvinduet, kontrollere inventar, registrere kunder, motta betalinger, kontrollere leveringer osv. Alle disse oppgavene kan løses med et godt e-handels program og NettXpress kan tilby deg det beste verktøyet som møter alle disse kravene - CS-Cart.

Vi tilbyr en alt-i-en nettbutikkplattform designet for å møte selv de mest spesifikke og kompliserte kundenes behov. Vi forstår at målet ikke bare å lansere en online-prosjekt, men også å skape en lønnsomt bedrift som er i stand til å tåle en ganske tøff global konkurranse.

Oversikt over funksjoner

Det er mange fordeler for å gå inn på e-handels markedet med CS-Cart Vår kraftige, alt-inkludert e-handel plattform kan være den mest bevisste valg for både nystartede bedrifter som bygger sine prosjekter fra bunnen av, og for de som allerede har egne websider, men må legge til e-handel funksjonalitet til dem. Uten spesifikk programmering og designferdigheter kan du bygge et omfattende e-handel prosjekt på nesten alle størrelser, det være seg en liten nettbutikk eller et stort virtuelt kjøpesenter med mange avdelinger. CS-Cart gjør det også mulig å opprette og håndtere ubegrenset ekstra nettbutikker via ett enkel administrasjonspanel og dermed unngå å bruke en formue på å kjøpe flere lisenser.

Basert på ledende åpen kildekode-teknologi, slik som PHP, MySQL, Smarty og mange andre, er alle våre løsninger fullpakket med de nyeste og kraftigste verktøy og funksjoner for å sikre en positiv e-handel opplevelse. CS-Cart driftede web-butikker er både lette å administrere og kontrollere for administratorer og attraktive og praktiske for kundene.

For å installere CS-Cart må du ta noen enkle steg: last ned programmet og legg det over på webhotellet ditt, juster noen filrettigheter, kjør installasjonsveiviseren og du er ferdig! Noe som også er viktig, i motsetning til mange andre konkurrerende produkter - med CS-Cart betaler du kun en gang og får full tilgang til programvaren uten tidsbegrensning.

Velg riktig e-handel løsning

10 tips for deg som vil starte nettbutikk

13.10.2013
av Preben Jensen

Dersom du ønsker å starte med netthandel bør du ha en forretningsplan og en klar profil på hva du ønsker å oppnå, hva ditt konsept er, og hvilke type kunder som er i din målgruppe. Nyetablerte bedrifter som ikke er på nett fra før, må tenke seg grundig om før de starter en nettbutikk. Det koster både tid og penger uten en skikkelig forretningsplan.

1. Pass på at nettbutikken din er brukervennlig. Sett kunden i fokus; hva er det de søker etter, hva er det de vil ha, og hva er det de ser etter?

2. Skal du drifte nettbutikken i Norge, er det en fordel at du bruker norsk tekst. Kunden har ofte større tillit til norske knapper, tekster og betalingsløsninger.

3. Har du et mindre budsjett bør du ikke fokusere for mye på nettsidens design i første omgang. Velg heller standardløsninger, og legg fokus og penger i å få trafikk til nettbutikken din. Det er liten vits med en perfekt nettbutikk designmessig, dersom du ikke har noen kunder.

4. Skap trygghet på nettsiden din ved å utforme gode kontakt og -om oss sider. Ved å bruke kjente logoer, merker og betalingsmuligheter kan du øke tilliten til nettbutikken. Dette er spesielt viktig å tenke på om du har en nettbutikk som ikke er så kjent fra før.

5. Sørg for at du har gode tekniske verktøy som gir deg oversikt over for eksempel lagerstatus, økonomi, og leveringstider.

6. Søkemotoroptimaliser nettsiden din. Det må være lett for kundene å finne fram til nettbutikken.

7. Tenk på hvordan du presenterer produktene dine. Det er viktig at kunden får nok info om produktets kvalitet, pris og nødvendig tilbehør, info om størrelser/ mål, og gjerne hva andre kunder mener om produktet. Gode bilder av produktet er også helt avgjørende.

8. Tilby flere betalingsalternativer. La kunden velge selv hva som passer best.

9. Velg en nettbutikkløsning hvor du har mulighet for å få teknisk support. Din jobb er først og fremst å selge. Ikke bruk unøvendig tid på serveroppsett og databaser.

10. Bruk sosiale medier. For eksempel Facebook og Twitter. Her kan du opprettholde gode kunderelasjoner.

Trenger du råd eller mer hjelp til å sette opp din egen netthandelsløsning? Ta kontakt med oss og vi hjelper deg i gang.

10 tips for deg som vil starte nettbutikk

Nettbutikken CS-Cart oppdatert til versjon 4.02

09.10.2013
av Preben Jensen

Nettbutikkløsningen CS-Cart er nå oppdatert til versjon 4.0.2. Dette er en mindre oppdatering uten de helt store endringene, men noen viktige nyheter er på plass. Vi nevner noen av dem her:

Importverktøy:

De som har eldre versjoner av nettbutikken CS-Cart kan nå med Importverktøyet oppdatere enkelt til siste versjon. Importverktøyet importerer: Ordre, kunder, produkter og innstillinger fra både CS-Cart 2 og CS-Cart 3 til versjon 4.

Du kan lese mer om importverktøyet i CS-Cart Knowledge Base.

Widget Mode:

En nettbutikk med CS-Cart kan nå enkelt implementeres på en allerede eksisterende side wed bruk av en enkel embed-kode. Det betyr at du kan legge inn din nettbutikk på f.eks. en Wordpress-side eller en allerede eksisterende firmaside.

Denne funksjonen er foreløpig i beta, men vi har testet widget mode på flere sider og det ser ut til å fungere som det skal.

Støtte for CDN:

CS-Cart 4.0.2 gjør det mulig å bruke Amazon CloudFront CDN for å lagre statisk innhold, som bilder, CSS-filer, og JavaScript-filer.

Content-delivery network (CDN) er en svært nyttig teknologi som gir raskere lasting av sider og bedre pålitelighet. Med denne teknologien tilgjengelig kan en CS-Cart-nettbutikk laste raskere fordi CDN-serverne er plassert over hele verden og nærmere kunden.

Vil du se alle endringene i versjon 4.0.2, finner du dem her.

Nettbutikken CS-Cart oppdatert til versjon 4.02

Legg inn nettbutikken din på andre nettsider

27.09.2013
av Preben Jensen

CS-Cart-baserte nettbutikker kan nå enkelt integreres på en hvilken som helst annen nettside. Bare kopier noen få linjer med JavaScript-kode fra ditt adminpanel, og lim den direkte inn på siden hvor du ønsker at nettbutikken skal være synlig.

Plasser din CS-Cart nettbutikk med deg overalt: på bloggen din, Facebook, personlige nettsider, eller firmaets allerede eksisterende hjemmeside.

Vær oppmerksom på at enkelte nettsteder ikke tillater eksterne JavaScript, og at CS-Cart i widget-mode ikke vil fungere på slike nettsteder.

Legg inn nettbutikken din på andre nettsider

Twigmo 2.6 til CS-Cart ute nå med ny mal

20.09.2013
av Preben Jensen

I dag har Twigmo-teamet til CS-Cart lansert den nye versjonen av CS-Cart sin mobilvennlige løsning - Twigmo 2.6.

Twigmo er en addon til nettbutikkløsningen CS-Cart, som gjør nettbutikken din mer brukervennlig på mobile enheter. Twigmo er gratis for alle som har under 1000 produkter i nettbutikken sin.

I versjon 2.6 av Twigmo ligger det også med et ny mal, som kalles "CupCake". Du kan bytte til den nye malen etter å ha oppgradert til versjon 2.6.

Twigmo 2.6 til CS-Cart ute nå med ny mal

Det har også blitt lagt inn støtte for "alternativer". Med denne funksjonen er det mulig for en nettbutikkeier å angi et unikt bilde for hvert produktalternativ, for eksempel farge og størrelse på en t-skjorte. Det er tilgjengelig under Products→[Product name]→Options→Option combinations i CS-Cart sitt adminpanel.

Twigmo 2.6 til CS-Cart ute nå med ny mal

I tillegg er det gjort en rekke små endringer og feilrettinger. Se hele endringsloggen for en komplett liste.

Oppgradering av Twigmo

Hvis du allerede bruker Twigmo, og har versjon 2.3 eller høyere, vil du motta et varsel om det finnes add-on oppgradering i ditt CS-Cart adminpanel. Du kan starte oppgraderingen fra Twigmo add-on sin innstillingsside, resten gjøres automatisk.

Verktøy for å øke salget i nettbutikken din

18.09.2013
av Preben Jensen

Ved hjelp av noen on-site verktøy kan du overvåke aktiviteten i nettbutikken din, og også bruke verktøyene for å øke salget:

Google Analytics blir brukt av mange, og gir deg en pekepinn på hvem som ser på siden din. Woopra, Chartbeat og Clicky er verktøy som gir deg tilgang til hvor mange som besøker nettbutikken din, og hvilke sider de ser på. HubSpot er et godt valg om du vil ha et verktøy der du kan gjøre alt innen internettmarkedsføring. Det er et integrert system der du har full kontroll på all trafikk, samtidig som du kan publisere innholdet ditt gjennom systemet og se hvor mange nye leads og kunder innholdet genererte. Verktøyet kan brukes til både on-site og off-site overvåkning.

Ved bruk av Mixpanel kan du analysere basert på segmentering, salgstrakt o.l for å se interaksjonen til brukere på nett og på mobilapper.

GoSquared består av to apper, LiveStatus og Trends. Her kan du se hvilket innhold som er mest populært akkurat nå, hvilke som er mest anbefalt, mest søkt etter og hvem som har størst innflytelse i sosiale medier.

GoSquared og Lexity gir deg også mulighet til å se nettbutikken med kunden i fokus. Du kan se de besøkende som enkeltindivid, hvor de kom fra, hvilke sider de så på og om de kjøpte noe. Lexity har nylig byttet navn til: Yahoo Commerce Central, og har selvsagt støtte for CS-Cart.

InboundWriter er et overvåkningsverktøy som måler målgruppen din sine interesser og nettaktivitet, og basert på dette gir verktøyet deg veiledning til hva de er interessert i å lese om. I tillegg veileder verktøyet deg ift. hvilket innhold du bør ha i de ulike kanalene som Facebook, Twitter eller blogg.

Verktøy for å øke salget i nettbutikken din

KILDE: leftbrainmarketing.net

Nytt skin til CS-Cart 4 fra Bugtreat

14.09.2013
av Preben Jensen

Bugtreat har laget en ny legger skin til CS-Cart 4 med blomstertema. De kaller den Flower Squash!

Flower squash er et lekkert lyst farget skin for å selge blomster eller blomsterprodukter gjennom nettbutikken din. Den fungerer sikkert utmerket til andre produkter også, hvor du ønsker et lyst og litt feminint utseende. Du kan se en live demo fra denne siden:

Funksjoner:

-Mega-meny dropdown.

-Banner slider.

-Multilevel kategori navigasjon.

-Utvalgte produkter scrollbar slider.

-Siste produkter scrollbar slider.

-Enkelt produkt bla paginering i kategori siden.

Attraktiv bunntekst blokk.

-PSD Kildefiler er inkludert.

-Fungerer på alle browsere.

-Detaljerte instruksjoner for installasjon følger med i pakken.

krav:

-Mal kompatibel med cs-cart Ultimate edition v4.0.1

-Adobe Photoshop CS +

-Adobe Dreamweaver 8 + (eller annen php-editor);

-Winrar eller Winzip for utpakking

Nytt skin til CS-Cart 4 fra Bugtreat

Deal of the day til CS-Cart 4 fra CartTuning

13.09.2013
av

Deal of the day til CS-Cart 4 fra CartTuning. En smart add-on som garantert øker salget:


Klarna betalingsmodul for CS-Cart

12.09.2013
av Preben Jensen

NettXpress kan nå tilby Klarna betalingsmodul for CS-Cart. Klarna er markedsledende i Europa på faktura og finansieringsløsninger for netthandel. Gjennom å tilby enkle, trygge og innovative betalingsløsninger, skaper Klarna verdier for de som selger via nettbutikker. Idag tilbys tjenestene Klarna faktura, Klarna konto og Klarna mobil av mer enn 15 000 nettbutikker, og hver dag håndterer Klarna over 70 000 transaksjoner fra 10 milloner brukere. For du skal kunne konsentrere seg om det som er viktig - å selge mer og redusere dine kostnader, tar Klarna både kreditt- og svindelrisiko i tillegg til at de tar grep om administrasjonen.

Enkelt å komme i gang

Klarna har jobbet med betalingsløsninger på nettet i mer enn seks år. De vet derfor hva som skal til for at du raskt og enkelt skal komme i gang og øke ditt salg.

Godkjenner flest kjøp

Med over 19 millioner transaksjoner har Klarna bygd en av Europas største transaksjonsdatabaser for netthandel. Det betyr at de har uvurderlig informasjon som gjør kredittvurderinger på mer enn bare kredittopplysninger. På denne måten kan Klarna også akseptere flere kjøp enn noen annen leverandør.

Øk din konverteringsgrad

En komplisert betalingsprosess gjør at du mister kunder i kassen. Klarna jobber aktivt for å forhindre dette ved å kontinuerlig forbedre og forenkle betalingsprosessen i nettbutikken din. Dette, i tillegg til at over 46% av brukerne foretrekker å betale med faktura, vil gjøre at din konverteringsgrad vil øke betraktelig.

Selg i flere land

Går du med tanker om å ekspandere? Klarna er den eneste leverandøren som tilbyr fakturaløsninger i syv europeiske land - et tall som stadig vokser, da Klarna kontinuerlig jobber med å lansere betalingsløsninger på nye markeder.

Klarna faktura

Med Klarna faktura kan kundene handle enkelt ved å kun å oppgi minimal informasjon og unngå tidkrevende registreringsprosesser. I tillegg får kunden produktet hjem først og betaler senere, noe som gjør det trygt å handle på nettet. Ifølge undersøkelser fra Sifo ønsker 42% av alle e-handels forbrukere at flere butikker bør tilby tryggere og enklere betalingsmetoder som faktura - noe som ville få dem, ifølge dem selv, til å handle mer på nettet.

Klarna konto

Klarna konto gir kundene muligheten til å bestemme hvor mye av kjøpsbeløpet som skal betales hver måned. I tillegg samler kundene alle månedlige kjøp på én faktura. For deg innebærer Klarna konto en mulighet som åpner opp for flere salg og som skaper flere kjøpesterke kunder. Les mer om vår nye betalingsmodul med Klarna for CS-Cart. Gjør nettbutikken din tilgjengelig for over 10 millioner brukere av Klarna.

Klarna betalingsmodul for CS-Cart