Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Den beste løsningen for din nettbutikk

10.06.2013
av Preben Jensen

Ønsker å starte din egen nettbutikk for å markedsføre dine produketer, forenkle transaksjoner og samtideig øke inntektene ved å la potensielle kunder kjøpe produkter og tjenester fra deg på nettet?

Nettbutikkvirksomheten er et svært konkurransedyktig felt som krever en seriøs tilnærming sammen med spesifikke tekniske ferdigheter. Når det gjelder å bygge en fullt funksjonell nett-butikk, kan du ikke gjøre det uten en egnet nettbutikkløsning. Som en hovedregel bør den beste nettbutikkløsningen gi avansert funksjonalitet og samtidig møte behovene til både nettbaserte forhandlere med oppstartsprosjekter og større bedrifter som ønsker å utvide sin tilstedeværelse. Det er derfor vi tar spesiell stolthet ved å kunne tilby deg CS-Cart. En nettbutikkløsning utviklet for å skape fullt ut funksjonelle nettbutikkløsninger i alle størrelser.

Grunnleggende funksjoner i CS-Cart

CS-Cart er mer enn bare en nettbutikkløsning til å gjennomføre og administrere dine online forretningstransaksjoner. Det er en frittstående webapplikasjon som inneholder alle funksjonene som er nødvendig for å gjøre din nettbutikk til en vellykket og konkurransedyktig nettbasert suksess. Din suksess på nettet er basert ikke bare på bekvemmeligheten for besøkende når det gjelder å bla gjennom din nettbutikk og finne produkter. Det er ganske viktig å gi kundene flere muligheter når de gjør sine bestillinger. Vår avanserte PHP e-handelsprogram er fullt integrert med mer enn 50 betalingsløsninger samtidig som det gir online og nøyaktige fraktpriser fra verdens mest pålitelige transportører som FedEx, UPS, Posten m.m.

Videre er CS-Cart nettbutikkløsningen utviklet for å møte de nyeste og mest avanserte sikkerhetskrav. Den leveres med full HTTPS / SSL støtte og passordbeskyttet administrativ tilgang, slik at kundene vet at det er trygt å plassere sine bestillinger i din nettbutikk og få produkter levert rett på døren.

Den beste løsningen for din nettbutikk

5 grunner til å velge CS-Cart nettbutikkløsning

27.05.2013
av Preben Jensen

CS-Cart er en moderne nettbutikkløsning, som har opplevd en fantastisk vekst de siste årene. Den økende populariteten til denne nettbutikkløsningen tiltrekker naturligvis interesse. Uavhengig av din erfaring i e-handel, kan det være lurt å vite hva som er så spesielt med CS-Cart. Hva er denne plattformens fordeler, som gjør at over 30.000 nettbutikker i verden har valgt CS-Cart som sin dedikerte nettbutikkløsnong?

I denne oppsummeringen fra Cart2Cart kan du lese om de 5 mest attraktive funksjonene i CS-Cart.

5 grunner til å velge CS-Cart nettbutikkløsning

CS-Cart versjon 4 kommer snart

22.05.2013
av Preben Jensen

CS-Cart har nylig annonsert betaversjonen av CS-Cart versjon 4 som skiller seg ganske kraftig fra tidligere versjoner, og som har fått en rekke viktige nyheter og forbedringer. Den offisielle utgivelsesdatoen er fortsatt ukjent, men vi håper den nye CS-Cart 4 vil være klar i løpet av sommeren. Foreløpig er CS-Cart-teamet opptatt med feilretting. Les mer om de nye funksjonene i denne posten fra Alt-Team:

CS-Cart versjon 4 kommer snart

Utvid virksomheten med nettbutikkløsning fra CS-Cart

12.05.2013
av Preben Jensen

I tillegg til å være en utmerket søkeverktøy og et perfekt sted å lagre og overføre informasjon, har nettet stor innflytelse på dagens måte å handle varer på. Hvis dine produkter eller tjenester ikke er tilgjengelig på internett, går du glipp av en god mulighet til å utvide virksomheten din. Ved å drive en nettbutikk kan du tilby produktene dine til langt flere potensielle kunder og dermed øke salget og fortjenesten din.

Har du lyst til å lansere din egen online nettbutikk uten å bruke en formue? Velkommen til nettXpress og CS-Cart!

Vi er spesielt stolte av å kunne tilby deg en CS-Cart nettbutikkløsning som en solid plattform. Bygget ved hjelp av åpen kildekode og inkludert all nødvendig funksjonalitet for å opprette / drifte en vellykket nettbutikk. Uansett om du har en etablert nettside eller kommer til å starte en ny nettbutikk, vil alt du trenger være fullt ut støttet med CS-Cart Professional. Vårt avanserte nettbutikksystem er egnet for bedrifter i alle størrelser, som ønsker å utvide sine salgskanaler og nå ut til nye kunder.

CS-Cart programvare er en kostnadseffektiv løsning for å starte din nye nettbutikk. Ingen programmeringskunnskaper er nødvendig for installere og drifte nettbutikken. Med CS-Cart er det veldig enkelt å lansere en fullverdig nettbutikk med et ubegrenset antall produkter / kategorier. På grunn av sin enkle og intuiative funksjonalitet, kan du legge inn dine kontodetaljer, annonsere dine produkter og begynne å selge umiddelbart.

Du vil også merke hvor lett det er å administrere nettbutikkløsningen med vårt nettbutikkprogramvare. CS-Cart leveres med et sikkert nett-basert administrasjonspanel som gir deg full kontroll over alle aspekter av din online business. Styr nettstedet, kundedata, produktkatalog, butikkinventar, bestillinger, betalinger, design og andre innstillinger bare med noen få museklikk!

Utvid virksomheten med nettbutikkløsning fra CS-Cart

Flytt din gamle nettbutikk til CS-Cart

07.05.2013
av Preben Jensen

CS-Cart er en funksjonsrik nettbutikk plattform som gjør det enkelt og drifte sin egen nettbutikk.

Har du allerede en nettbutikk, men ønsker å bytte til en bedre og mer moderne nettbutikkløsning - som CS-Cart? Det er ikke så vanskelig å overføre en nettbutikk fra et system til et annet, som mange kanskje tror. Det finnes flere gode onlineverktøy, som hjelper deg å flytte din eksisterende nettbutikk over til CS-Cart. Den vi liker best er Cart2Cart, som har mulighet til å overføre data fra: Cubecart, Interspire, Magento, Opencart, osCommerce, Zen Cart og mange flere til CS-Cart. Du kan se den komplette listen her. På samme side ser du også hvilke databaseposter som overføres. Du kan overføre: Produkter, produktbilder, kunder, ordre, kategorier, ordrestatuser med mer.

Her kan du se en video som viser hvordan tjenesten virker.

Prisen og hvor lang tid det tar å overføre dataene er avhengig av hvor stor din nåværende nettbutikk er, men de fleste vil ha overført alt av date fra en gammel nettbutikkløsning til CS-Cart i løpet av en times tid. Du kan også gjøre en gratis demooverføring for å teste tjenesten.

Hvis du ønsker kan du også la Cart2Cart gjøre hele jobben med overføring av dataene - de gjør det til veldig hyggelige priser.

Flytt din gamle nettbutikk til CS-Cart

CS-Cart 4 Beta er ute!

03.05.2013
av Preben Jensen

CS-Cart har lagt ut den første betaversjonen av versjon 4. Det vil enda gå noen måneder før en stabil versjon er tilgjengelig, men de som er glad i å teste, kan laste ned den første betaversjonen fra CS-Cart allerede nå. Her er en liten oppdatering om hva som vil skille CS-Cart 4 fra den nåværende versjonen av nettbutikkløsningen CS-Cart 3:

Ultimate og Multi-Vendor Edition

Det vil heretter bare være to utgaver av CS-Cart - Ultimate og Multi-Vendor. CS-Cart 4 Ultimate blir også tilgjengelig i en gratisversjon for å erstatte den tidligere utgåtte CS-Cart Community Edition. CS-Cart 4 Ultimate med EN enkelt butikkforside erstatter CS-Cart Professional.

Templateredigering

En av de viktigste funksjoner i den nye versjonen er den innebygde templteeditoren. Nå kan du tilpasse nettbutikkforsiden din i sanntid, og uten å måtte skrive en eneste linje med HTML eller CSS! Du kan leke deg med farger, skrifttyper, logoer og bakgrunner, alt i sanntid og alt forhåndsvises direkte på nettbutikksiden din.

CS-Cart 4 Beta er ute!

Ny Admin

CS-Cart 4 har et helt nytt og redesignet adminpanel

- Slankere og mer moderne design
- Re-arrangerte menyer for enklere navigering
- Sidemeny med søk og mer funksjonalitet
- En-side for oppretting og redigering av ordre
- Massevis av små og mindre forbedringer og justeringer

CS-Cart 4 Beta er ute!

Ytelsesforbedring

Den nye versjonen av CS-Cart er merkbart raskere enn den forrige versjonen. Ved å optimalisere nettbutikkforsiden oppnådde man en stor ytelsesforbedring. Sammenlignet med CS-Cart 2.2.5 og 3.0.6. CS-Cart 4 er opptil 3 ganger raskere og bruker mindre CPU.

CS-Cart 4 Beta er ute!

Forbedret installasjon

CS-Cart 4 vil ha et forenklet installasjonsverktøy og det er lagt til en praktisk etter-installasjons Settings Wizard. Den nye CS-Cart installasjonen har bare to trinn, hvorav den ene er å akseptere lisensavtalen. Rett etter installasjonen, vil du være i stand til å sette opp noen generelle preferanser for nettbutikken din ved hjelp av en rask steg-for-steg Settings Wizard.

Vi kommer med flere nyheter om CS-Cart 4 etterhvert som offisiell lansering nærmer seg

Lurer du på hviken nettbutikkløsning du skal velge?

29.04.2013
av

Socialcompare har laget en informativ oversikt over funksjoner i noen av de viktigste og største nettbutikkløsningene som er tilgjengelig på markedet. Ikke uventet, så kommer CS-Cart meget godt ut sammenliknet med de andre løsningene. Ta en titt selv på nettsidene til socialcompare.com, og sjekk hvordan CS-Cart klarer seg mot konkurrentene.

Nå har de testet ut den amerikanske utgaven av programmet så vi nevner også at CS-Cart er tilgjengelig med norsk oversetting og med addons som pakkesporing fra Posten og betalingsløsning fra Nets og Klarna og DIBS.

Har du allerede en nettbutikk, men ønsker å bytte til CS-Cart?

28.04.2013
av

Mange kvier seg for å bytte nettbutikkløsning når de først har valgt en. Men det er ingen grunn til å tvilholde på en nettbutikkløsning du ikke er fornøyd med i årevis bare fordi du frykter det er mye jobb å flytte nettbutikken til en bedre nettbutikkløsning - som f.eks CS-Cart. 

Heldigvis finnes det flere nettbaserte verktøy som gjør at du kan flytte en nettbutikk til et annet system på en veldig ryddig og enkel måte. Cart2Cart har støtte for 46 forskjellige nettbutikkløsninger og hjelper deg med å flytte: produkter, kunder, ordre o.s.v. fra f.eks. OpenCart, osCommerce, Magento og Shopify til CS-Cart

Cart2Cart flytter først en liten del av nettbutikken din. F.eks 10 produkter, ordre og kunder, slik at du ser at alle dataene presenteres riktig. Du betaler ingen ting for en demooverføring. Hvis du ikke er fornøyd med demooverføringen så hjelper helpdesken til Cart2Cart deg med å spesialtilpasse dataene slik at de blir akkurat slik du ønsker. Når du er fornøyd med demooverføringen, betaler du en hyggelig pris - avhengig av størrelsen på nettbutikken din og Cart2Cart flytter over hele nettbutikken fra en nettbutikkløsning til en annen. Du kan ha 1000-vis av produkter og Cart2Cart flytter alt over i løpet av noen minutter.

 

Templates til CS-Cart

23.04.2013
av Preben Jensen

Er du på jakt etter en template til din CS-Cart nettbutikk? Det finnes mange utviklere som lager templates til CS-Cart, så hvis du ikke ønsker å bruke den originale malen, eller ikke vil bruke tid på å lage din egen mal, så kan du sjekke om det allerede finnes en mal som passer til din nettbutikkløsning.

Prisene varierer noe, men de fleste ferdige malene ligger et sted mellom 500-1000.- NOK.

Dersom du ikke finner noen maler du liker på noen av disse sidene, så kan du ta kontakt med oss. Vi samarbeider med flere utviklere, som kan skreddersy en egen mal etter dine ønsker og preferanser.

Vi har satt opp en liten liste over noen nettsider hvor du kan teste og kjøpe ferdige templates til CS-Cart. Husk å sjekke at templaten er kompatibel med din versjon av CS-Cart før du bestiller:

CS-Cart templates

Endre design på din CS-Cart nettbutikk

22.04.2013
av Preben Jensen

Ønsker du å designe din CS-Cart nettbutikkløsning selv, så er det faktisk ganske enkelt. Ved bruk av den innebygde "Block manageren" er det enkelt å flytte rundt på alle menyer og moduler i nettbutikken, slik at du får alle modulene der du ønsker dem.

Vil du også endre på farger, fonter og bakgrunner blir det litt mere komplisert men ikke mer enn at de fleste kan gjøre de endringene de ønsker selv.

Det aller meste av utseendet og designet i CS-Cart styres fra et par CSS-filer. Disse kan du enkelt redigere i dersom du f.eks ønsker å bytte farge på en meny eller en bakgrunn.

Hvis du bruker nettleseren Firefox, så kan du laste ned en utvidelse som heter Firebug. Med denne aktivert kan du enkelt se hvor i CSS-filen du skal redigere for å gjøre forandringene du ønsker. Du aktiverer Firebug ved et museklikk, og du kan da bevege musen rundt omkring for å se hvor de forskjellige kodene ligger. En fargekode kan f.eks. se slik ut: #333333 - bytter du denne koden til f.eks: #999999 vil du få en en helt ny farge på objektet du har valgt.

design CS-Cart