Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Auksjon modul til nettbutikken din

23.01.2015
by

Med installering av en modul kan du gjøre slik at nettbutikkløsningen din kan kjøre auksjoner. Dette kan være en nyttig funksjon dersom du f.eks selger bruktbiler eller antikviteter.

Auksjonsdetaljene vises på produktsidene dine og du kan f.eks. legge inn en minimumspris om du ønsker det. Det er også mulighet for å legge til en nedtellingsklokke som viser når auksjonen avsluttes.
Det er flere auksjons-moduler tilgjengelig som du kan kjøpe, og prisen ligger på ca. 500.- kr.
Her er et par av auksjonsmodulene du kan se nærmere på:
Cart-Power
Webkul

Ferdig levert nettbutikkløsning fra NettXpress

22.01.2015
by Preben Jensen

For tiden virker det som alle handler på nettet. Det er derfor både små og mellomstore bedrifter nå har en utmerket mulighet til å nå en bredere kundebase ved å tilby sine egne produkter og tjenester tilgjengelig for bestilling på nettet.

Å sette opp en egen nettbutikkløsning er enklere enn du kanskje tror. Det viktigste er å velge en nettbutikkløsning som passer for deg. Men hvordan kan du være sikker på at du får den beste løsningen?
Hvorfor skal du velge nettbutikkløsningen fra NettXpress? Svaret er at vår nettbutikkløsning kommer ferdig levert med ALT du trenger. Det er derfor ikke behov for å bygge ut nettbutikken med mange dyre moduler og tilleggsfunksjoner. Når du kjøper nettbutikk fra NettXpress, så betaler du kun en gang, og nettbutikken inneholder alle funksjoner du trenger for å drive en sukksessfull nettbutikk:
 • Innebygde betalingsløsninger
 • Sporing av pakker
 • Inventarkontroll
 • Fraktberegning
 • Kampanjer og rabattkoder
 • Produktfiltre og produktalternativer
 • Brukergrupper
 • Nyhetsbrev og e-post-lister
 • Belønningspoeng
 • Bloggfunksjon
 • Kommentarer og omtaler
 • Bestselgere og salgsprodukter
 • SEO-optimalisering
 • Ulike valutaer og språk
 • Import og eksport-funksjoner
 • Malredigere og layoutredigerer
 • Ubegrenset med produkter og bestillinger
Dette er bare noen av funksjonene som kommer ferdig levert med nettbutikkløsningen fra NettXpress. Du kan se flere av funksjonene på denne siden. Programvaren inneholder altså alle funksjoner og verktøy du trenger for å bygge din egen nettbutikk. Vår avanserte nettbutikkløsning tillater brukerne å liste så mange produkter som de vil og oppnår like bra ytelse - selv om nettbutikken består av over 10.000 produkter. Dessuten, med vår søkemotorvennlige nettbutikksystem, kan du opprette, redigere og publisere alle typer nettinnhold inkludert statiske sider, undersøkelser, nyhetsbrev, kontaktskjemaer, grafikk og tekst bannere m.m. Så vår løsning fungerer også som en vanlig nettside. Har du en nettside fra før kan du flytte over alt av innhold over til vanlige sider - du trenger altså ikke flere publiseringsverktøy. Dersom du f.eks. har en Wordpress-side som bedriftside i dag, kan du også velge å beholde denne. Med vår løsning kan du enkelt implementere nettbutikken på din allerede eksisterende nettside.
Enten du skal bygge din første nettbutikk eller har lang erfaring innen e-handel, vil du oppdage at vår nettbutikk er veldig lett å bruke. Så med den den beste og mest brukervennlige nettbutikkløsningen på markedet, kan du opprette din egen nettbutikk både raskt og enkelt - husk også at vi hjelper deg gjerne i gang. Kontakt oss om du ønsker mer informasjon.

Fordelen med moduler til nettbutikken din

14.01.2015
by Preben Jensen

Selv om all verdens funksjonalitet kommer ferdig levert i nettbutikkløsningen fra NettXpress finnes det også et rikt utvalg av addons/tillegg som kan implementeres i nettbutikken din. Dette er programvarekomponenter som kjøpes direkte av utviklere eller fra CS-Cart sin Markedsplass. Tilleggsmodulene kan f.eks. tilby en en ekstra funksjonalitet til nettbutikken din og dermed være med på å øke salget.

Det er hard konkurranse mellom alle som drifter nettbutikk i dag, og for å lykkes i din nisje eller bransje må du være nyskapende. Ved å bruke tilleggsmoduler fra tredjepart kan du få et overtak på dine konkurenter med tanke på funksjonalitet i nettbutikkløsningen din.
De ferdige modulene/tilleggene som er tilgjengelig til CS-Cart er også priset meget rimelig, da flere nettbutikker er med på utviklingskostnadene. Skulle du fått et ekstern byrå til å utvikle liknende funksjonalitet kun til din nettbutikk, ville du ende opp med å betal minst ti ganger så mye. En annen fordel er at tilleggene som regel er testes av andre nettbutikker før deg, så du kan være sikker på at de fungerer som de skal.
Ta et skritt fremover og utvid din nettbutikks funksjonalitet, øk konvertering og gjør nettbutikken mer lønnsomt - bruk CS-Cart moduler!

Nyttige tips for nye brukere av CS-Cart

05.01.2015
by Preben Jensen

Når nye kunder har installert sin nye nettbutikkløsning får vi ofte de samme spørsmålene. Så vi tenkte vi skulle gå gjennom noen av de grunnleggende tingene du bør vite om etter at du har installert din nye nettbutikk fra NettXpress

Tømme hurtigbufferen
Å tømme hutigbufferen (cache) er en sak som alle bør kunne. Hvis du installerer et tillegg (addon) fra en tredjepartutvikler eller gjør endringer i kildekoden, vil disse endringene ofte ikke være synlig på butikkforsiden før hurtigbufferen er tømt. Du gjør det på denne måten:
1. I ditt admin-panel, gå til: Administrasjon → Lagring → klikk på «Tøm hurtigbufferen».
2. Eller legg til ?сс&ctpl til din admin url (for CS-Cart 4.0.1 - 4.0.3) eller ?сс (for CS-Cart 4.1.1 og oppover).
For eksempel:
www.demosite.com/admin.php?cc
www.demosite.com/admin.php?dispatch=products.manage&cc
Finn ut hvilken versjon du har
Hvis du ikke vet hvilken versjon av nettbutikkløsningen du bruker, så er det en enkel måte å finne ut av det på. Bare skriv ?version etter din admin-url.
Endre tittelen på nettbutikken
Tittelen på nettsiden er den teksten du ser øverst i nettleseren din. Det er enkelt å endre dette, men funksjonen er litt godt gjemt.
I ditt admin-panel, gå til: Design -> Layouter. Klikk på fanen «Homepage», og du vil se et lite gir-symbol ved siden av tittelen. Klikk på denne for å legge inn sidetittel, meta beskrivelse og meta nøkkelord.
Åpne og lukke nettbutikken
Dersom du ikke vil at andre skal kunne se nettbutikken, mens du jobber med den, er det enkelt å lukke den for alle andre enn deg selv.
1. I ditt admin-panel, gå til, Innstillinger -> Generelt.
2. Klikk på sjekkboksen hvor det står: «Steng butikk forsiden:».
3. Legg inn et hemmelig ord rett under, der det står: «Tilgangsnøkkel til midlertidig stengt butikk».
For eksempel, hvis din URL til nettbutikken er http://www.your_site.com og du skriver «test123» i tekstfeltet, må du bruke følgende URL for å kunne se nettbutikken: http://www.your_site.com/index.php?store_access_key=test123.
4. Lagre
For å endre bilde og teksten på den lukkede siden, kan du gjøre endringer i store_closed.html filen i rotkatalogen på din CS-Cart installasjon.
For å åpne butikken for alle:
1. Gå til Innstillinger → Generelt igjen.
2. Ta bort krysset fra «Steng butikk forsiden:»..
3. Lagre.
Endre på design og utseende
Nettbutikkløsningen fra NettXpress har en innbygget malredigerer som gjør det enkelt å endre farger, fonter, logoer, bakgrunner o.s.v. Bare gå til Design -> Maler i admin-panelet og start med design endringene.
Ønsker du flere tips om hvordan du jobber i nettbutikken, kan du kikke gjennom videoene vi har lagt ut.

Nettbutikken oppdatert til versjon 4.2.4

19.12.2014
by Preben Jensen

Nettbutikkløsningen fra NettXpress er nå oppdatert til versjon 4.2.4. Dette er en mindre oppdatering, som stort sett dreier seg om små rettelser og forbedringer. Men en viktig nyhet er det:

PayPal IPN
CS-Cart har jobbet tett med PayPal for å gjøre kjøpeopplevelsen med PayPal i nettbutikkløsningen enda bedre.
IPN «Instant Payment Notifications» er PayPal sin meldingstjeneste som sender en varsel når en endring i en transaksjon oppstår. Vi bruker nå PayPal sin IPN for å synkronisere ordrestatusen i adminpanelet med tilsvarende transaksjonstatus hos PayPal
Når f.eks. en PayPal transaksjonen er fullført, vil butikken din motta en melding fra PayPal IPN som vil oppdatere den tilhørende ordrestatusen i ditt adminpanel. I innstillingene for Tillegget PayPal, kan du nå velge hvilke PayPal statuser skal tilsvare ordrestatusene som brukes i nettbutikken din. Hendig!

Drømmer du om å starte nettbutikk?

08.12.2014
by Preben Jensen
Her har vi samlet noen enkle tips som skal hjelpe deg med å realisere drømmen om å starte egen nettbutikk. Det har aldri før vært så enkelt å starte nettbutikk som det er nå. Du har mange gode nettbutikkløsninger å velge mellom, og investeringen i en slik løsning er ubetydelig i forhold til potensiell inntjening.
For å komme i gang trenger du først et domene og et webhotell. Når du har funnet et godt navnt på nettbutikken din, så sjekker du om domenenavnet er ledig. Det er også viktig at du velger et webhotell som passer til drift av nettbutikk. Vi anbefaler ProISP. Når domenenavn og webhotell er klart, kan du installere nettbutikken. Dersom du ikke ønsker å gjøre denne jobben selv, kan vi gjøre det for deg. Vi setter opp nettbutikken slik at alt du trenger å gjøre, er å fylle den opp med produktene dine.
Du trenger også en betalingsløsning til nettbutikken din. De vanligste betalingsløsningene som tilbys av nettbutikker i dag er bankoverføring, postoppkrav, faktura, kredittkort og PayPal.
En vanlig bankoverføring til din bankkonto er litt tungvindt, og er nå ikke lenger like vanlig som tidligere, selv om mange nettbutikker fortsatt tilbyr dette. Postoppkrav er fortsatt ganske vanlig, men faktura i forsendelsen er på vei ut da det ikke finnes et godt nok sikkerhetsnett for nettbutikken.
Kredittkort er helt klart den foretrukne betalingsmåten i nettbutikker. Kundene kan bruke VISA, Mastercard, eller andre kredittkort til dette. I tillegg er PayPal ganske populært. Kontant betaling ved henting er også et alternativ hvis nettbutikken er i det samme området som kundene. Det er en besparelse for både kunde og butikk. Mange ulike betalingsløsninger kan fordyre driften, men på den andre siden så kan det også resultere i flere salg.
Neste steg på veien blir å få trafikk til nettbutikken din. Å få trafikk er det viktigste du må tenke på etter at nettbutikken er klar. Mange tror at når de har en ferdig nettbutikkløsning med alle produkter på plass, så vil kundene komme automatisk. Da får de nok litt av et sjokk den første tiden etter åpning, når kundene uteblir.
Markedsføring på nett består av blant annet annonsering via Google Adwords og Adsense. Du kan også bidra til mer trafikk ved å blogge både på egne og andre sine sider om produktene dine.

Dette var noen enkle tips om å starte egen nettbutikk. Vi håper dette kan hjelpe deg til å etablere en ny og bra nettbutikk. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon om nettbutikkløsningene vi tilbyr.

Størrelse guide popup

21.11.2014
by Preben Jensen

Har du en nettbutikk som selger klær eller andre produkter hvor kunden må velge i forskjellige alternativer som f.eks. størrelser? Da kan det hende du trenger litt mer informasjon om de forskjellige valgene kunden må ta. Hungryweb har utviklet en ny addon/tillegg, som gjør akkurat dette med et enkelt popup-vindu. På denne siden kan du se et eksempel på hvordan det er lagt inn nøyaktig beskrivelse til de forskjellige størrelsene nettbutikken opererer med. Klikk på linken hvor det står «Size Guide».

Tillegget kan kjøpes av Hungryweb og koster $35 eller ca. 235.- norske kroner.
Dette er en smart addon som gjør det enklere for kunden din, og som samtidig kan føre til høyere konverteringsrate i nettbutikkløsningen din.

Størrelse guide popup

Enklere å installere nettbutikken

17.11.2014
by Preben Jensen
Å installere nettbutikkløsninegn NettXpress tilbyr er nå blitt enda enklere - du kan nå installere nettbutikken ved hjelp av Softaculous. Softaculous er et auto-installerings verktøy, som kan brukes til å installere mange forskjellige typer server-baserte programmer. Nettbutikkløsningen CS-Cart er nå på denne listen. Softaculous sparer deg for tid. Du trenger ikke laste ned CS-Cart sine installasjons-filer, pakke dem ut eller laste dem opp til ditt webhotell. Alt du trenger å gjøre er å gå til Softaculous, finne CS-Cart i listen over programmer, og så klikke Installer. Ønsker du mer informasjon om hvordan du installerer nettbutikkløsningen CS-Cart ved hjelp av Softaculous, finner du litt mer informasjon her. Husk også at du trenger et webhotell med cPanel for å få adgang til Softaculous. Vi anbefaler webhotell fra ProISP.

10 av de beste malene med minimalistisk design

07.11.2014
by Preben Jensen

Hvis du ønsker å bygge en nettbutikk med et enkelt men elegant utseende, kan du ta en titt på disse malene til nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress. Alle malene er bygget opp med minimalistisk design, men har stilige og nyttige funksjoner slik som responsiv design, er raske å laste og med best mulig SEO-optimalisering.

Fringe - Responsiv mal

Denne malen har SEO og hastighet optimalisering, CSS3 og HTML5-kode, en forståelsesfull layout, kryss-nettleser kompatibilitet, ubegrenset med glidere og bannere, støtte for flere språk, og mer.

Minimal – Multi Purpose mal

Denne malen har hastighet og SEO optimalisering, støtte for flere språk, HTML5 og CSS3-kode, en forståelsesfull layout, ubegrenset med bannere og slidere, støtte for Google Rich Snippets, kryss-nettleser kompatibilitet m.m.

Lookz – Responsiv mal

Denne malen her CMS innholdsblokker, SEO optimalisering, CSS3 og HTML5-kode, en forståelsesfull utforming, støtte for Google Rich snutter, hastighet optimalisering, støtte for flere språk, og mer.

Kucci – Responsiv mal

Denne minimalistiske malen kommer med et Bootstrap rammeverk, en responsiv design, en malredigerer for enkel fargetilpasning, betalingsmetode ikoner, kryss-nettleser kompatibilitet, et nyhetsbrev tegningsblankett, og mer.
Veridu
Denne malen har sosiale nettverk og betalingsmetode ikoner, Facebook integrasjon, et nyhetsbrev tegningsblankett, en forståelsesfull layout, CSS3 og HTML5-kode, kryss-nettleser kompatibilitet, og mer.
Deco
Denne amlen inneholder en avansert innholds slider, betalingsmåte og sosiale nettverk ikoner, et nyhetsbrev abonnement, demo innhold, cross-browser-kompatibilitet, og mer.
Glamour
Denne amlen kommer med PSD-filer, kryss-nettleser kompatibilitet, et nyhetsbrev tegningsblankett, sosiale medier ikoner, en avansert innholdsskyveknappslider, og mer.
Modern
Denne malen inkluderer demo innhold, PSD-filer, kryss-nettleser kompatibilitet, en avansert innholdsskyveknappslider, et produktkarusell, integrasjon med sosiale medier og mye mer.
Forest Clothes
Denne malen kommer med HTML5 og CSS3-kode, en forståelsesfull layout, en Bootstrap rammeverk, enkel bakgrunn, farge, layout og skrift tilpasning, kryss-nettleser kompatibilitet, og mer.
Graceful
Denne malen har en forståelsesfull layout, CSS3 og HTML5-kode, cross-browser-kompatibilitet, betalingsmåte og sosiale medier ikoner og mer.

Twigmo for mobil visning er oppdatert

30.10.2014
by Preben Jensen

Twigmo - din dedikerte nettbutikkløsning for visning på mobil og tablet er nå lansert i versjon 3.7. Denne oppdateringen fokuserer mest på forbedringer i admin-panelet.

Nå kan alle admin-programmer brukes av alle aministratorer (ikke bare hovedadministrator). Det er også mulighet for hoved-admin og begrense tilganger og rettigheter for andre administratorer. For eksempel hvis en admin ikke har tilgang til ordre, vil de ikke kunne se dem.
Hvis en nettbutikk har flere butikkforsider så kan admin bytte mellom de ulike butikkene direkte fra appen.
Admin grensesnittet har også blitt pusset opp - vi håper du liker det nye designet.
Les mer om oppdateringen på denne siden: