Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Betalingstjenesten Stripe endelig i Norge

07.08.2014
av Preben Jensen

Til nå har nettbutikkeiere i Norge i bunn og grunn kun hatt to muligheter for å ta betalt med kort på nettet - enten via helt eksterne løsninger som PayPal eller via standard nettbetalingsløsninger som DIBS og Nets.

For et par år siden ble løsningen på dette problemet lansert i USA. Stripe.com tok gründermiljøet i USA med storm, til massiv misunnelse fra folk i resten av verden. Stripe kombinerte det beste fra Paypal med det beste fra de store tunge nettbetalingsløsningene.

Nå er Stripe også tilgjengelig i Norge. Og kan implementeres i nettbutikker fra NettXpress. Kundene dine vil da enkelt kunne betale med kort i nettbutikken din - uten at de blir videresendt til en en ekstern side. Registrer deg for Stripe på denne siden, og du vil motta en tilbakemelding fra Stripe i løpet av en dag eller to. Du får da tilsendt et skjema for registrering.

Vi gjør oppmerksom på at betalingsmodulen for Stripe ikke er standard i CS-Cart, men modulen kan kjøpes for 990.- kr. Les mer her dersom du ønsker denne betalingsløsningen i nettbutikken din. Vi oppfordrer deg til å sende søknad og bli godkjent før du bestiller betalingsmodulen fra oss.

Betalingstjenesten Stripe endelig i Norge

Start din nettbutikk med CS-Cart fra NettXpress

03.08.2014
av Preben Jensen

Nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress har fått mye oppmerksomhet i det siste. Stadig flere nettbutikker kjører nå CS-Cart, men hva er de viktige funksjonene som tiltrekker nye kunder hver dag? La oss ta en rask titt på noen av de fordelene som følger med nettbutikkløsningen, og hvorfor du bør starte din nye nettbutikk med CS-Cart:

1. Hele Nettbutikkløsningen er ekstremt fleksibel, og tillater radikal og dyp tilpasning. Man kan også legge til nesten hvilken som helst ekstra funksjonalitet. Det er et stort utvalg av addons fra tredjepart. Og husk - hvis du ikke har funnet en addon du trenger kan du alltid bestille den fra oss.

2. Programvaren er bygget opp av separate blokker. Dette betyr at uansett hvilke endringer du gjør eller addons du supplerer med, vil kjernen forbli uendret. Dette sikrer stabilitet for hele systemet og reduserer vedlikeholdskostnader.

3. Systemet har en godt organisert mal-database kalt Smarty, som gjør det enkelt å redigere i malene. Det er også et stort utvalg av ferdige maler/templates til CS-Cart.

4. Utstakt bruk av AJAX og jQuery gjør sidene raske å laste, og gir et lekkert grensesnitt for kundene dine.

5. Det er mange nyttige innebygde funksjoner som er svært praktiske når du drifter en nettbutikk - inkludert mye som ikke er standard hos de fleste konkurrerende nettbutikkløsningene. For eksempel inventarsporing av størrelse -og fargekombinasjoner.

6. Det er viktig å vite at din nettbutikk ikke vil ha noen vekstbegrensninger med CS-Cart, og du kan legge til så mange produkter, kategorier, opsjoner og bilder du ønsker. Du kan også selge alle typer produkter (virtuelle, fysiske, service). Videre støtter CS-Cart flere lokaliseringsalternativer: språk, valuta, skatt, etc. Lagerkontrollen vil hjelpe deg å holde et øye med lagerbeholdning og være sikker på at du selger produkter som er tilgjengelig. Samt at mange betalingsmuligheter (inkludert én side-utsjekking) er tilgjengelig for deg og dine kunder.

7. Plattformen støtter mer enn 50 betalingsmåter som standard, inkludert alle de store som PayPal, DIBS, 2Checkout, Skrill o.s.v. Videre kan nesten nesten alle andre betalingsalternativer legges til via utvidelser og addons. Du har også en rekke tilpassede fraktmetoder tilgjengelig. Gratis frakt, postoppkrav og drop shipping er tilgjengelig ut av boksen. Alt annet kan enkelt legges inn.

8. Sist men definitivt ikke minst er det viktig å understreke en høy brukervennlighet. Andre nettbutikkløsninger er i de fleste tilfeller ganske vanskelig å bruke og krever en høy læringskurve. Med nettbutikk fra NettXpres er ikke dette tilfelle. Adminområdet er opprettet som svært intuitivt og lett å forstå.

Så går du med tanken på å starte ny nettbutikk eller bytte fra en annen løsning. Prøv nettbutikkløsningen vår gratis i 30 dager - vi er sikker på at du vil like den.

Start din nettbutikk med CS-Cart fra NettXpress

Oppdatering av nettbutikken med nye maler og mer…

29.07.2014
av Preben Jensen

Nettbutikkløsningen fra NettXpress er nå kommet i versjon 4.2.1, og her er noen av nyhetene:

Endringer i adminpanelet

Sidebaren blir nå automatisk skjult når den ikke er i bruk, noe som gjør at du får mer plass til informasjonen du trenger. Sidebaren er også flyttet over til høyresiden for at innholdet alltid skal være på linje, når sidebaren er skjult.

Oppdatering av nettbutikken med nye maler og mer

SEO-forbedringer

Det er lagt inn verktøy for 301 redirects slik at du kan gjøre dette direkte i adminpanelet i stedet for å oppdatere i htaccess-filer eller i cPanel. Støtte for Google Rich Snippets er lagt inn og også såkalte canonical URL-er.

E-post markedsføring

Et tillegg som fungerer mot MailChimp og Mad Mimi er lagt til i nettbutikken. Noe som gjør det enkelt for deg å synkronisere dine kundelister med dine e-post-nyhetsbrev-lister.

Nye responsive maler

To nye responsive maler er lagt til i nettbutikkløsningen. Responsive maler gjør at nettbutikken din ser bra ut på alle enheter. Fra og med versjon 4.2.1 er de responsive malene standardmalene i CS-Cart, og det er nå seks forskjellige design du kan velge blant. Du kan selvsagt fortsatt bruke alle de innebygde designverktøyene for å gi nettbutikken din det utseendet du ønsker.

Oppdatering av nettbutikken med nye maler og mer

For å se alle endringer i 4.2.1 kan du se en changelog her. Oppgraderingen er tilgjengelig nå for alle nye kunder nå. Eksisterende kunder vil få varsel om oppdateringen i adminpanelet i løpet av den nærmeste uken.

Gjør et godt sisteinntrykk i nettbutikken din med Fraktguiden

27.07.2014
av Preben Jensen

Gode og fleksible leveringsalternativer er avgjørende for å lykkes med nettbutikken din.
Med tjenesten Fraktguiden kan kundene selv velge den leveringsmåten som passer dem best. Vi har utviklet et tillegg/addon som gjør at Fraktguiden enkelt kan implementeres med din nettbutikkløsning.

Fraktguiden gjør det enkelt for kundene å fullføre kjøpet. De får full oversikt over leveringstider og priser i kjøpsøyeblikket, og kan selv velge hvor de ønsker å få varene levert. Dette gir færre avbrutte kjøp, mer fornøyde kunder og økt konvertering i nettbutikken din.

Om netttjenesten Fraktguiden

- Den gir informasjon om aktuelle leveringsalternativer og priser ut ifra hvor varen ønskes levert (postnummer).
- Den kan enkelt tilpasses nettbutikkens design, kjøpsprosess og ønsket servicenivå.
- Tjenesten har til enhver tid oppdaterte leveringsalternativer og priser, så nettbutikken slipper manuell oppdatering (gjøres automatisk via API)
- Den er gratis å bruke. Kostnader er begrenset til implementering og eventuell tilpasning.
- Den viser miljøbelastning, samt kart og åpningstider for det aktuelle hentestedet.

Fraktguiden kan kjøpes som en egen addon til nettbutikken din, og den følger gratis med i nettbutikkløsningen CS-Cart Gull fra NettXpress.

Gjør et godt sisteinntrykk i nettbutikken din med Fraktguiden

Øk salget i nettbutikken din med Klarna Checkout

01.07.2014
av Preben Jensen

Klarna Checkout er en ny type betalingsløsning som endrer hvordan vi handler på nettet. Med Klarna Checkout kan du tilby dine kunder flere populære betalingsmåter i en og samme betalingsløsning. Genialt enkelt og oversiktlig.

Hva er Klarna Checkout?

Med Klarna Checkout trenger kundene bare å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer for å fullføre kjøpet. Den enkle prosessen minimerer risikoen for at kundene avbryter kjøpet.
På neste trinn bekreftes kjøpet. Deretter velger kundene hvordan de ønsker å betale. Ved å separere kjøpet fra den faktiske betalingen forenkles kjøpsprosessen, og konverteringsgraden øker.
Kunden velger om de vil betale med: Faktura, Delbetaling eller kredittkort (Visa og MasterCard) – Som selger har du kun en kontakt, en kontrakt og en betalingsfil. Det blir ikke enklere enn det.
Klarna Checkout løser også problemene vi i dag ser ved kjøp på mobile enheter ved å gjøre det enklere enn noen gang. Den friksjonsfrie kjøpsprosessen lar kunden gjøre et kjøp der og da ved å kun oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer, noe som gir høye konverteringsrater.
Til slutt og kanskje viktigst: Klarna tar all risiko, både for kunden og nettbutikken.

Enklere betalinger – enklere priser

Med Klarna Checkout får du alle betalingsmåter i én løsning. Du slipper å betale avgifter til flere ulike leverandører, og administrasjonen blir minimal. Én leverandør, én kontrakt og én pris. Enklere blir det ikke.
La oss høre fra deg hvis du har noen spørsmål om priser eller ønsker å bruke Klarna Checkout med nettbutikkløsningen din fra NettXpress.

Vi introduserer nettbutikkløsningen CS-Cart Mini

19.06.2014
av Preben Jensen

I dag introduserer vi et helt nytt produkt - CS-Cart Mini. Dette er nettbutikkløsningen er for deg som enkelt og rimelig ønsker å komme i gang med egen nettbutikk. I stedet for en fast pris, som det er på våre andre nettbutikkløsninger betaler du kun kr. 390.- eks. mva. per måned, og du kan si opp avtalen når du vil.

Mini betyr på ingen måte færre funksjoner, kun lavere pris. Med CS-Cart Mini fra NettXpress får du akkurat de samme funksjonene som du finner i våre andre nettbutikkpakker.

Med CS-Cart Mini får du også noen funksjoner som ikke er standard i de andre pakkene våre. Du får en addon som gjør det enkelt å synkroniserer og selge dine produkter på eBay. Du kan superenkelt legge inn hele nettbutikken din på bedriftens Facebook-side. Du får fullversjonen av den nettskybaserte søketjenesten Searchanise, og du får fullversjonen av Twigmo - som er en mobilvennlig utgave av nettbutikken din. Alle disse ekstra funksjonene er abonnementstjenester i fullversjonene og vil normalt koste ca 2500.- per år, men de følger altså med i pakken til CS-Cart Mini.

CS-Cart Mini installeres på ditt eget webhotell, slik at du har full kontroll over nettbutikken din. Du står dermed fritt til å legge til templates eller addons for utvidet funksjonalitet.

Dersom du ønsker at vi skal installere og sette opp nettbutikken for deg, så anbefaler vi at du registrerer domenenavn og webhotell hos ProISP. De tilbyr webhotell skreddersydd for nettbutikkdrift. Send oss så serverinformasjonen du mottar fra ProISP, og vi installerer og gjør klar nettbutikken din for deg. Dette fikser vi normalt i løpet av 24 timer.
Grunnen til at vi anbefaler at du registrerer dette selv, er for at du skal få fullt eierskap over ditt eget domenenavn.

Du kan lese mer og bestille CS-Cart Mini på denne siden.

Vi introduserer nettbutikkløsningen CS-Cart Mini

Nye betalingsløsninger til nettbutikken din

17.06.2014
av Preben Jensen

For de som synes det er dyrt med de «Norske» betalingsløsningene som Nets, DIBS og til en viss grad Klarna, så finnes det faktisk flere gode alternativer du kan bruke i nettbutikkløsningen din fra NettXpress.

Nets og DIBS tar for de rimeligste avtalene rundt 300.- kr. per måned i faste avgifter hver måned - i tilegg er du avhengig av å ha en fast avtale med en innløser som f.eks Teller. Klarna Checkout er enda dyrere og ligger på rundt 700.- per måned. Dette er ikke avskrekkende priser dersom du har høy omsetning i nettbutikken din, men hvis du nettopp har startet opp og ønsker å holde de faste utgiftene på et minimum så kan det være kjekt å vite at det finnes alternativer der ute.

De fleste har sikkert hørt om PayPal, dette er en betalingstjeneste vi anbefaler at du benytter som en av betalingsalternativene for kundene dine. Ikke nødvendligvis fordi PayPal er spesiellt bra eller dårlig men det er tjeneste du enkelt kan registrere deg for og som er superenkelt å legge inn som betalingsalternativ i din CS-Cart nettbutikk. PayPal har ingen faste månedlige avgifter, men de tar en liten prosentsats av hvert salg som gjennomføres i butikken din. PayPal er også smart å legge inn da mange nordmenn bruker denne tjenesten, og det er langt enklere å sluttføre et kjøp for en som har en PayPal-konto enn å fikle med kjøp med kredittkort og kodebrikke. Med PayPal som en av betalingsalternativene dine vil du normalt få høyere konverteringsrate i nettbutikken din. PayPal gjør det også veldig enkelt å overføre penger fra PayPal-kontoen til den vanlige bankkontoen din. En overføring er gjort med to tasteklikk, og det er ingen gebyrer for å overføre pengene.

For de som ønsker et alternativ til PayPal har Stripe, kanskje vært den mest populære og best likte betalingsløsningen på markedet. Det finnes moduler for CS-Cart som støtter Stripe, men problemet er at Stripe bruker veeeldig lang tid på å lansere tjenesten i Norge. De har i flere år lovet at tjenesten snart skal lanseres, men lite skjer.

Da er det noen som ser en mulighet for å kapre et stort antall kunder, og for et par år siden ble den tyske betalingsløsningen PAYMILL lansert, og de har vært en suksess fra dag en. Fordelen med PAYMILL er at du kan tilby kredittkort-betaling i nettbutikkløsningen din uten at kundene forlater nettbutikken din - slik som de gjør i PayPal - der et nytt vindu åpnes for at du skal kunne gjennomføre betalingen. Med PAYMILL forlater aldri kundene dine butikken din, og de kan sjekke ut med f.eks. VISA og MasterCard på en veldig enkel og intuitiv måte.
En annen betalingstilbyder som fungere omtrent på samme måte som PAYMILL er Braintree, begge disse betalingsløsningene er tilgjengelige for kunder i Norge, og det finnes moduler som gjør at det er enkelt å sette opp disse tjenestene i CS-Cart.

Så hvis du ønsker å kunne ta betalt med kredittkort i nettbutikken din uten å betale faste månedlige utgifter anbefaler vi at du tar en titt på både gode gamle PayPal, men også de nye tjenestene PAYMILL og Braintree som kan implementeres direkte i utsjekkingsvinduet på nettbutikkløsningen din.

Nye betalingsløsninger til nettbutikken din

Selg på eBay med nettbutikken din

07.06.2014
av Preben Jensen

CS-Cart tilbyr en app som gjør at du enkelt kan selge på eBay direkte fra nettbutikkløsningen din. Appen gjør at du enkelt kan eksportere dine varer direkte til eBay, og du mottar tilbakemeldinger om kjøp direkte i nettbutikken din.

Ebay-tillegget er kompatibelt med CS-Cart versjoner fra 4.0.2 og oppover.

Du finner mer informasjon om eBay-tillegget her:

Prisen for appen er $125 per år eller ca. 750.- kr, og du kan bestille den her. Bestiller du CS-Cart Mini, følger denne tjenesten med gratis.

Selg på eBay med nettbutikken din

Searchanise - søketjeneste i skyen for nettbutikken din

07.06.2014
av

Searchanise er en søketjeneste i skyen som enkelt kan integreres med din nettbutikkløsning fra NettXpress. Med Searchanise får du raske og relevante søk i nettbutikken din, uten å bruke ressurser fra serveren din, da motoren til Searchanise er lagret i skyen. 

Searchanise er tilgjengelig både som en gratistjeneste og en Pro-versjon som koster fra $9 per måned. (ca. 50 NOK). Funksjonen følger gratis med i CS-Cart Mini.

Med Searchanise kan du også automatisk eksportere hele din produktkatalog til nettjenester som: Google Shopping, eBay og Shopzilla. Denne funksjonen er også tilgjengelig i gratisversjonen.

Med Searchanise kan kundene dine også se sin søkehistorie rett i søkefeltet. En diskre påminnelse kan være det som skal til for at kunden gjennomfører et kjøp.

Med tjenesten følger også et adminpanel hvor du kan sette opp søkefeltet akkurat slik du ønsker, med farger og innhold som matcher designet til nettbutikken din. 

Har du allerede en CS-Cart nettbutikk, så er Searchanise enkelt tilgjengelig for installering i Tileggs-menyen din. Det tar bare ett klikk å installere den. Les mer om tjenesten her:

 

Nettbutikkløsningen er oppgradert til versjon 4.1.5

31.05.2014
av Preben Jensen

Da er Nettbutikkløsningen CS-Cart kommet til versjon 4.1.5. Dette er en mindre oppdatering, som får det meste retter opp i små bugs og gjør noen forbedringer på ulike områder i nettbutikken.

I forrige versjon ble den første standard malen i responsiv design lagt til - i versjon 4.1.5 er det lagt inn tre nye maler i responsiv design.

Vi oppfordrer samtidig alle våre kunder til å gå på skattejakt hos CS-Cart Marketplace. Nettbutikken innholder nå over 300 maler, tillegg og tjenester som kan gjøre nettbutikken din enda bedre - mange er også gratis. Ta en titt, og se om du finner noe som passer til din nettbutikk.

Nettbutikkløsningen er oppgradert til versjon 4.1.5