Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

CS-Cart 4 Beta er ute!

03.05.2013
av Preben Jensen

CS-Cart har lagt ut den første betaversjonen av versjon 4. Det vil enda gå noen måneder før en stabil versjon er tilgjengelig, men de som er glad i å teste, kan laste ned den første betaversjonen fra CS-Cart allerede nå. Her er en liten oppdatering om hva som vil skille CS-Cart 4 fra den nåværende versjonen av nettbutikkløsningen CS-Cart 3:

Ultimate og Multi-Vendor Edition

Det vil heretter bare være to utgaver av CS-Cart - Ultimate og Multi-Vendor. CS-Cart 4 Ultimate blir også tilgjengelig i en gratisversjon for å erstatte den tidligere utgåtte CS-Cart Community Edition. CS-Cart 4 Ultimate med EN enkelt butikkforside erstatter CS-Cart Professional.

Templateredigering

En av de viktigste funksjoner i den nye versjonen er den innebygde templteeditoren. Nå kan du tilpasse nettbutikkforsiden din i sanntid, og uten å måtte skrive en eneste linje med HTML eller CSS! Du kan leke deg med farger, skrifttyper, logoer og bakgrunner, alt i sanntid og alt forhåndsvises direkte på nettbutikksiden din.

CS-Cart 4 Beta er ute!

Ny Admin

CS-Cart 4 har et helt nytt og redesignet adminpanel

- Slankere og mer moderne design
- Re-arrangerte menyer for enklere navigering
- Sidemeny med søk og mer funksjonalitet
- En-side for oppretting og redigering av ordre
- Massevis av små og mindre forbedringer og justeringer

CS-Cart 4 Beta er ute!

Ytelsesforbedring

Den nye versjonen av CS-Cart er merkbart raskere enn den forrige versjonen. Ved å optimalisere nettbutikkforsiden oppnådde man en stor ytelsesforbedring. Sammenlignet med CS-Cart 2.2.5 og 3.0.6. CS-Cart 4 er opptil 3 ganger raskere og bruker mindre CPU.

CS-Cart 4 Beta er ute!

Forbedret installasjon

CS-Cart 4 vil ha et forenklet installasjonsverktøy og det er lagt til en praktisk etter-installasjons Settings Wizard. Den nye CS-Cart installasjonen har bare to trinn, hvorav den ene er å akseptere lisensavtalen. Rett etter installasjonen, vil du være i stand til å sette opp noen generelle preferanser for nettbutikken din ved hjelp av en rask steg-for-steg Settings Wizard.

Vi kommer med flere nyheter om CS-Cart 4 etterhvert som offisiell lansering nærmer seg

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale