Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

CS-Cart 4 - hva skjer videre

22.08.2013
by Preben Jensen

Siden utgivelsen av helt nye CS-Cart 4 har vi samlet en rekke tilbakemeldinger om de nyeste endringene i CS-Cart. I dag skal vi dele vår visjon om CS-Cart sin evolusjon og fremtidsperspektiver.

I dag

CS-Cart 4 har vært en viktig utgivelse og innfører noen nye viktige innovative funksjoner. Ikke bare er det et gjennombrudd for CS-Cart, men det vil også være et flaggskip for fremtiden innen netthandel.

For å holde tritt med tiden og skape et pålitelig grunnlag for fremtidig utvikling, har CS-Cart gjort noen drastiske endringer i kildekoden. Disse endringene vil være gunstige både for CS-Cart sitt utviklingsteam, som gir raskere utvikling med sterk bakoverkompatibilitet, og for alle som tilpasser CS-Cart etter sine egne behov eller skaper kommersielle add-ons og templates:

PSR som kodingstandard vil gi tredjeparts utviklere et kjent utviklingsmiljø, som gjør det lettere å forstå CS-Cart sin kjernefunksjonalitet for så å implementere denne i nye add-ons.

Den nye katalogstrukturen er mer logisk og lettere å navigere gjennom, og den nye tilnærmingen til nettbutikken vil tillate utviklere å lage svært tilpassede templates som vil fungere på tvers av fremtidige CS-Cart versjoner med minimale endringer.

Selvfølgelig er disse endringene betydelige, men de er nødvendige for å holde nettbutikkløsningen fra CS-Cart moderne og frisk. Ved å gjøre disse endringene nå, kan vi unngå å gjøre betydelige endringer i kjernen av programmet i fremtiden. CS-Cart vil være i stand til å utvikle seg elegant og levere bedre bakoverkompatibilitet i det lange løp.

cs-cart 4.0

Nå, la oss ta en titt inn i fremtiden og det neste store skrittet for nettbutikkløsningen CS-Cart (etter den kommende 4.0.1 versjonen)-versjon 4.1.

I morgen

CS-Cart ville aldri vært der de er i dag - med over 30 000 live nettbutikker uten et sterk og støttende fellesskap. Det å skape et inkluderende miljø for brukere, både eksisterende og nye, er en av de viktigste prioriteringene for CS-Cart 4.1.

For å få vårt fellesskap til og vokse og tiltrekke seg flere uavhengige utviklere, skaper CS-Cart også en helt ny markedsplass hvor tredjeparts utviklere vil kunne presentere og markedsføre sine add-ons, templates og alle ting CS-Cart kan tilby til et bredt utvalg av nettbutikkeiere.

CS-Cart API er nå introdusert i versjon 4.0.1, og vil selvsagt bli forbedret og videreutviklet i nye oppdateringer.

Med alle de nye endringene som blir innført i versjon 4.0 og 4.1, vil CS-Cart tilby bedre bakoverkompatibilitet, enklere oppgraderinger, og et stort åpent marked for tredjeparts utviklere.

Vi tror at CS-Cart har valgt den rette veien, og vi som CS-Cart-forhandlere, så vel som våre kunder, går en veldig lys fremtid i møte. Kom om bord!

Comments

No posts found

Write a review