CS-Cart Multi-forhandler

19990  kr.
Ta kontakt med oss
+
Skal du starte nettbutikk? Prøv CS-Cart Multi-forhandler - en nettbutikk spesialtilpasset for salg fra flere ulike forhandlere fra samme nettbutikk. Du betaler kun en engangspris for nettbutikken. Altså ingen løpende utgifter!

CS-Cart Multi-forhandler

Multi-forhandler er en utvidet versjon av nettbutikkløsningen CS-Cart, som lar deg lage en nettbasert markedsplass hvor flere forhandlere kan administrere salget av sine egne produkter gjennom en felles nettbutikk.
Tenk på løsningen som et slags virtuelt kjøpesenter hvor flere butikker kan tilby sine varer. Med Multi-forhandler får du en komplett klar til bruk nettbutikkløsning med bl.a:

  • Så mange forhandlere du ønsker på en markedsplass
  • Kunder kan handle fra flere butikker samtidig, men betaler kun en gang
  • Pengene går til admin sin konto, som så fordeler disse videre til forhandlerne
  • Innebygde vektøy for korrekt fordeling av fortjenesten
  • Admin bestemmer selv hva slags provisjon de skal ha per salg
  • Antallet forhandlere er ubegrenset. Du kan ha 2 eller 200 ulike forhandlere
  • Hver forhandler får tilgang til sitt eget adminpanel, hvor de kun ser sine ordre og produkter
  • Admin har full kontroll over oppsett og alle butikker, og kan også moderere upassende innhold
  • Hver forhandler kan sette opp sine egne fraktmetoder
Vi anbefaler da at du registrerer domenenavn og webhotell hos ProISP (se link nederst på siden). De tilbyr webhotell skreddersydd for nettbutikkdrift. Send oss så serverinformasjonen du mottar fra ProISP, og vi installerer og klargjør nettbutikken din for deg. Installasjon fra oss utføres kun dersom nettbutikken er betalt.

HUSK: Du kan teste en personlig demo av nettbutikken som er tilgjengelig for deg i 15 dager. Testperioden er helt uforpliktende. Du finner et skjema for dette i fanen over. Fyll inn navn og og e-post-adresse, og vi sender deg en e-post i løpet av 24 timer med link til butikkforsiden og innlogging til adminsiden av demobutikken din.

CS-Cart fra nettxpress

Vil du teste en personlig demo av en av nettbutikkløsningene våre? Fyll ut skjemaet, og vi oppretter en demobutikk som fungerer i 15 dager. Demobutikken vil bli klargjort i løpet av 24 timer. Vi sender deg en e-post med linker til butikkforsiden og adminpanelet når den er klar.

MERK: Demobutikken kan være med noe engelsk tekst. Når du bestiller en nettbutikk fra NettXpress, så leveres den med komplett ferdig norsk oppsett, valuta, betalingsløsninger, moms o.s.v.