CS-Cart Multistore

16990  kr.
Ta kontakt med oss
+
CS-Cart Multistore har alle de samme funksjonene som de andre CS-Cart-utgavene. Forskjellen er at med denne versjonen kan du opprette så mange nye nettbutikker du vil, som alle styres fra det samme adminpanelet.

CS-Cart Multistore

CS-Cart har lenge hatt funksjon for multistore, men tidligere måtte du kjøpe enkeltlisenser for hver nye butikk du opprettet. Nå kan du altså opprette så mange du vil uten å betale noe ekstra. Du kan ha 2 eller 200 nettbutikker - det er opp til deg.
  • Du kan opprette flere butikker på samme domene. F.eks. flere butikker på ulike språk.
  • Du kan opprette nye butikker på andre domener. Ingen serverinnstillinger eller installeringer er nødvendig.
  • Alle nettbutikkene du oppretter kan ha egne unike produkter, design, layouter, språk, valutaer m.m.
  • Nye butikker opprettes enkelt fra adminpanelet.

Mobil app eksklusivt for CS-Cart Multistore

Vi har også opprettet en egen app hvor du har full kontroll på hva som skjer i nettbutikken din. Appen bruker Twigmo sitt adminpanel, og er tilgjengelig både for iOS og Android.
Om du bestiller CS-Cart Multistore følger det med gratis support i 30 dager samt oppdateringer i ett år. Etter dette er prisen ca. 2900 per år for å få tilgang til support og oppdateringer, men dette er altså en frivillig service. Nettbutikken er uansett din for alltid med enkeltbeløpet du betaler for butikken.

HUSK: Du kan teste en personlig demo av nettbutikken som er tilgjengelig for deg i 15 dager. Testperioden er helt uforpliktende. Du finner et skjema for dette i fanen over. Fyll inn navn og og e-post-adresse, og vi sender deg en e-post i løpet av 24 timer med link til butikkforsiden og innlogging til adminsiden av demobutikken din. Du kan også teste nettbutikken med en gang på våre demosider.


Starte nettbutikk med NettXpress

Vil du teste en personlig demo av en av nettbutikkløsningene våre? Fyll ut skjemaet, og vi oppretter en demobutikk som fungerer i 15 dager. Demobutikken vil bli klargjort i løpet av 24 timer. Vi sender deg en e-post med linker til butikkforsiden og adminpanelet når den er klar.

MERK: Demobutikken kan være med noe engelsk tekst. Når du bestiller en nettbutikk fra NettXpress, så leveres den med komplett ferdig norsk oppsett, valuta, betalingsløsninger, moms o.s.v.