Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

CS-Cart og Multiforhandler 4.5.1 er her!

09.03.2017
by Preben Jensen

Den nye versjonen retter opp i noen bugs og bringer også med seg flere nye funksjoner. Denne gangen har vi fokusert på Multiforhandler, og lagt til et automatisk utbetalingssystem og også ny demodata. Her er noen detaljer om det nye ting som er lagt til:

CS-Cart og Multiforhandler 4.5.1

Multiforhandler Forbedringer

Med versjon 4.5.1, har vi prøvd å gjøre det enklere for butikkeiere å arbeide med forhandlere.

Vi har derfor implementert et automatisk utbetalingssystem for forhandlere. Denne funksjonen fungerer gjennom PayPal Adaptive Payments: når en kunde betaler for ordren, vil PayPal automatisk dele inntektene mellom butikkeier og forhandleren. Ingen flere manuelle utbetalinger!

MERK: Etter oppgraderingen til versjon 4.5.1 må du installere PayPal Adaptive Payments.

Multiforhandler PayPal Adaptive Payments

Det er lagt til mer detaljert statistikk: transaksjoner, balanse, uttak og annen statistikk.

For å gjøre testing av ny funksjonalitet lettere og mer virkelig, har vi forbedret demodataene som du kan installere med Multiforhandler. Den nye demodataen omfatter 12 forhandlere (tidligere var det bare to), ca 5000 produkter (tidligere var det ca 300 produkter).

Multiforhandler demo data

Vi har også omorganisert innstillingene for betalingsmetoder som bruker PayPal sin prosessorer. Hvis du bruker PayPal Standard Payments, kan du nå velge hvilken status en ordre får når den registreres første gang, rett etter at en kunde sender en ordre og fortsetter til betalingssiden.

Vi har endret standard CAPTCHA i CS-Cart og Multiforhandler til Google sin CAPTCHA-metode.

Fra og med versjon 4.5.1, har vi også fjernet den gamle CAPTCHA-metoden. Alle relevante innstillinger er nå i Google reCAPTCHA modulen.

Finn alle andre endringer i endringsloggen.

Hvordan få versjon 4.5.1?

Det er som vanlig to måter å oppgradere på:

Hvis du har en aktiv supportavtale, sjekk tilgjengelig oppgradering i Administrasjon → Oppgraderingssenter i ditt adminpanel. I løpet av den første uken etter utgivelsen, vil vi være distribuere oppgraderingspakken gruppevis, for ikke å overbelaste serverne våre. Etter den første uken, vil vi åpne oppgraderingen helt. Så hvis du ikke ser oppgraderingen i ditt Oppgraderingssenter nå, sjekk igjen senere. Hvis din supportavtale har utløpt, kan du utvide den for et nytt år.

Hvis du skal åpne din første nettbutikk, last ned installasjonspakken, installere det på serveren din, eller kontakt NettXpress.

Comments

No posts found

Write a review