CS-Cart Platinum

14990  kr.
Ta kontakt med oss
+

CS-Cart Platinum betales med en engangspris - altså ingen løpende månedlige utgifter eller skjulte kostnader. Nettbutikkløsningen kan tilpasses helt etter dine behov, og inneholder alle verktøy du trenger for å drive en suksessfull nettbutikk.

CS-Cart Platinum

CS-Cart Platinum er vår mest omfattende pakke. Dette er pakken for deg som allerede har en nettbutikk, men ønsker å bytte til CS-Cart. Du får selvsagt alle funksjoner som er inkludert i CS-Cart samt alle frakt og betalingsalternativer som vi tilbyr i de rimeligere løsningene. Se sammenligning av de ulike produktene vi tilbyr på denne siden:

Vi importerer alle: Produkter, produktbilder, kategorier, kunder, ordre o.s.v. fra din tidligere nettbutikk til CS-Cart*.

Støttede nettbutikker er: 3DCart, AceShop, AspDotNetSF, BigCommerce, ChannelAdvisor, CoreCommerce, CRE Loaded, CubeCart, digiSHOP, HHG multistore, Interspire, JooCart, LemonStand, Loaded COmmerce, Magento Go, Magento, Mijoshop, Miva Merchant, MobiCart, OpenCart, osCMax, osCommerce, OXID Shop, Pinnacle Cart, PrestaShop, Shop-script Free, Shop-Script, Shopify, Shopp, Squirrelcart, Summer Cart, SunShop, TomatoCart, Ubercart, Veyton, VirtueMart, Volusion, WooCommerce, WP e-Commerce, X-Cart, xt:Commerce, Yahoo Store, Zen Cart.

Vi gjør oppmerksom på at vi må FTP-tilgang til både ny og gammel nettbutikk for å kunne utføre denne tjenesten. Samt admin-rettigheter til den nye nettbutikken.

Dersom du ikke har en nettbutikk fra før, men har produktkatalogen din i en Excel-fil kan vi også importere denne inn i nettbutikkløsningen din.

Det følger også med enkel opplæring for en administrator - dersom du ønsker det. Samt 4 timer support og hjelp med å klargjøre nettbutikken. Vanlig dedikert support fra CS-Cart sin Helpdesk er også inkludert for alle som har et gyldig lisensnummer.

Hvis du ønsker at vi skal installere nettbutikken for deg, så anbefaler vi at du registrerer domenenavn og webhotell hos ProISP (se link nederst på siden). De tilbyr webhotell skreddersydd for nettbutikkdrift. Send oss så serverinformasjonen du mottar fra ProISP, og vi installerer og klargjør nettbutikken for deg.

HUSK: Du kan teste en personlig demo av nettbutikken som er tilgjengelig for deg i 15 dager. Testperioden er helt uforpliktende. Du finner et skjema for dette i fanen over. Fyll inn navn og og e-post-adresse, og vi sender deg en e-post i løpet av 24 timer med link til butikkforsiden og innlogging til adminsiden av demobutikken din..

CS-Cart fra nettxpress


*Prisen for CS-Cart Platinum gjelder for nettbutikker som har opp til 15 000 produkter, 15 000 kunder og 30 000 ordre. Har du mer, så ta kontakt med oss for pris.

Vil du teste en personlig demo av en av nettbutikkløsningene våre? Fyll ut skjemaet, og vi oppretter en demobutikk som fungerer i 15 dager. Demobutikken vil bli klargjort i løpet av 24 timer. Vi sender deg en e-post med linker til butikkforsiden og adminpanelet når den er klar.

MERK: Demobutikken kan være med noe engelsk tekst. Når du bestiller en nettbutikk fra NettXpress, så leveres den med komplett ferdig norsk oppsett, valuta, betalingsløsninger, moms o.s.v.