Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

CS-Cart versjon 4 er lansert

07.08.2013
av Preben Jensen

CS-Cart 4 er endelig lansert, med mange nye funksjoner. Denne versjonen er kraftigere, raskere og lettere å tilpasse enn noen tidligere CS-Cart versjon.

Vi har allerede beskrevet noen av CS-Cart 4 sine funksjoner i tidligere innlegg som f.eks en helt ny sanntids layout-editor som gjør det superenkelt å designe din nettbutikk, kombinert med den allerede eksisterende Block-editoren. Det er også en ny innstallasjonsprosess, som gjør det enklere enn noen gang å installere CS-Cart på serveren din. I versjon 4 er det også en helt ny API, som gjør at CS-Cart enkelt kan "snakke" med andre nettjenester som tilbyr f.eks: faktura, frakt, e-post, helpdesk m.m. Adminområdet er også redesignet for enklere og mer logisk navigasjon.

Utgaver, moduser og Priser

Vi tilbyr nå CS-Cart 4 i kun en versjon. Tidligere var det flere versjoner å velge mellom og det kunne være litt forvirrende.

CS-Cart Ultimate erstatter CS-Cart Professional, og du kan kjøre denne som en enkeltstående nettbutikk. Dersom du ønsker å åpne flere nettbutikker kan du enkelt og greit bare kjøpe ekstra lisender til din CS-Cart Ultimate, og du kan drifte alle nettbutikkene dine fra samme adminpanel.

Det er som alltid en 30 dagers gratis testperiode. CS-Cart Ultimate versjon 4.0 koster nå 2300.- for en enkelt lisens. For en ekstra lisens er prisen 1500.- kr.

CS-Cart versjon 4

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale