Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

CS-Cart versjon 4.3.7 - med nye admin forbedringer

26.05.2016
by Preben Jensen

Versjon 4.3.7 er en mindre oppdatering som fikser bugs og gjør forbedringer på eksisterende funksjoner, men som også inneholder noen nye funksjoner i adminpanelet - for å gjøre brukervennligheten enda bedre for deg som butikkeier:

CS-Cart versjon 4.3.7 - med nye admin forbedringer

Angi emne for e-postmeldinger i skjemaer

Et klart og presist emne for dine utgående e-post-meldinger er viktig i din kommunikasjon mot kundene. Emnet skal enkelt kunne forklare innholdet i e-posten uten at man trenger å åpne den.

I tidligere CS-Cart-versjoner kunne du ikke spesifisere emnet som sendes fra skjemaer som kontakt-oss-siden. Dette er nå fikset, og du kan angi unike emner for alle skjemasidene du bruker i nettbutikken din. Du kan predefinere emnet eller du kan la kunden skrive inn emne selv.


Opprett forsendelsestatuser

Om du behandler mange ordre hver dag - noe vi håper du gjør, kan man lett bli forvirret over hvilke ordre som er pakket, hvilke som er sendt og hvilke som fortsatt trengs å pakkes.

For å unngå forvirring kan du nå i versjon 4.3.7. av nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress opprette nye forsendelsestatuser. Gå til: Administrasjon → Forsendelse og moms → Forsendelse statuser. Her kan du enten redigere i statusene som allerede ligger der, eller du kan legge til så mange nye du måtte trenge.


Oppdateringen til 4.3.7 finner du under: Administrasjon → Oppdateringssenter, og er tilgjengelig for alle med gyldig lisens og aktiv avtale.

Ønsker du å se alle endringer som er gjort i versjon 4.3.7, så finner du oversikten på denne siden.

Comments

No posts found

Write a review