Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Den beste løsningen for din nettbutikk

10.06.2013
av Preben Jensen

Ønsker å starte din egen nettbutikk for å markedsføre dine produketer, forenkle transaksjoner og samtideig øke inntektene ved å la potensielle kunder kjøpe produkter og tjenester fra deg på nettet?

Nettbutikkvirksomheten er et svært konkurransedyktig felt som krever en seriøs tilnærming sammen med spesifikke tekniske ferdigheter. Når det gjelder å bygge en fullt funksjonell nett-butikk, kan du ikke gjøre det uten en egnet nettbutikkløsning. Som en hovedregel bør den beste nettbutikkløsningen gi avansert funksjonalitet og samtidig møte behovene til både nettbaserte forhandlere med oppstartsprosjekter og større bedrifter som ønsker å utvide sin tilstedeværelse. Det er derfor vi tar spesiell stolthet ved å kunne tilby deg CS-Cart. En nettbutikkløsning utviklet for å skape fullt ut funksjonelle nettbutikkløsninger i alle størrelser.

Grunnleggende funksjoner i CS-Cart

CS-Cart er mer enn bare en nettbutikkløsning til å gjennomføre og administrere dine online forretningstransaksjoner. Det er en frittstående webapplikasjon som inneholder alle funksjonene som er nødvendig for å gjøre din nettbutikk til en vellykket og konkurransedyktig nettbasert suksess. Din suksess på nettet er basert ikke bare på bekvemmeligheten for besøkende når det gjelder å bla gjennom din nettbutikk og finne produkter. Det er ganske viktig å gi kundene flere muligheter når de gjør sine bestillinger. Vår avanserte PHP e-handelsprogram er fullt integrert med mer enn 50 betalingsløsninger samtidig som det gir online og nøyaktige fraktpriser fra verdens mest pålitelige transportører som FedEx, UPS, Posten m.m.

Videre er CS-Cart nettbutikkløsningen utviklet for å møte de nyeste og mest avanserte sikkerhetskrav. Den leveres med full HTTPS / SSL støtte og passordbeskyttet administrativ tilgang, slik at kundene vet at det er trygt å plassere sine bestillinger i din nettbutikk og få produkter levert rett på døren.

Den beste løsningen for din nettbutikk

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale