Design

Webdesign

Vi kan tilby et stort utvalg av forskjellige templates/maler til nettbutikken din. Se gjennom utvalget av ferdige maler og se om du finner et design som passer til din nettbutikk.

Med CS-Cart Gull tilbyr vi også en valgfri template/mal inkludert i prisen. Vi hjelper deg også med installering dersom du ønsker det.

webdesign fra NettXpress

Logodesign

Vi hjelper deg å lage en helhetlig og visuell profil til nettbutikken din, og kan bl.a. bistå med logodesign. En gjenkjennelig og minneverdig logo kan bety svært mye for en nettbutikk. Vi jobber derfor målrettet og hardt for å gi våre kunder en unik og tydelig identitet.

Logoen bør være lett og kjenne igjen, og signalisere nettopp hva din bedrift tilbyr av produkter. En gjenkjennelig logo og en tydelig grafisk profil kan også gi nettbutikken din merverdi i form av økt kjennskap, positive assosiasjoner og økt salg. Det er viktig at designet på nettbutikken og logoen har en rød tråd, slik at gjenkjenningseffekten blir sterkere. Nettbutikken fremstår da mer profesjonell og med en tydelig profil.

Prisen for utforming av logo er 1500.- kr. eks. mva. og inkluderer 3 logoutkast samt revisjon/endring. Du betaler kun dersom du er fornøyd.

Når logoen er godkjent leverer vi den ferdige logoen i flere filformater slik at den kan brukes på nettbutikken din samt visittkort, brevark, annonser, reklamemateriell o.s.v.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

logo design


Bannerdesign

Trenger du bannere til forsiden eller kategorisidene dine. Vi leverer deg ferdig skreddersydde bannere. Prisen er 950.- kr. per stk. Alt du trenger å gjøre er å sende oss overskriften og brødteksten du ønsker på banneret ditt og vi utformer lekre iøyenfallene bannere som øker salget ditt.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Banner design