Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Din egen sidelayout i nettbutikken din

22.03.2015
by Preben Jensen

I dag skal vi fortelle deg hvordan du kan lage din egen sidelayout i nettbutikkløsningen din.

Som admin har du mulighet til å arrangere innholdet på nettbutikksidene akkurat som du ønsker. Dette gjør du ved å gå til: Design → layouter i adminpanelet.
På denne siden viser tilgjengelige layoutsider. Hver layout består av fire containere: Topp panel, header, innhold, og footer. Disse beholderne har blokker med innhold. Kundene dine ser disse blokkene når de besøker nettbutikken din.
Hvis du vil vite mer om oppsett av layouter kan du også se gjennom denne opplæringsvideoen.
I tidligere versjoner av nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress så lånte layoutsidene Topp Panel, Header og Footer fra standardlayouten, noe som gjorde at du ikke kunne endre blokker og innhold i disse containerne. Det betydde også at alle sidene i nettbutikkløsningen din hadde en unison layout hvor kun innholdet på midten av sidene endret utseende mens topp og bunn var likt på alle sider.
I CS-Cart versjon 4.3.1. har vi låst opp disse containerne i toppen og bunnen på alle layoutsider - noe som betyr at du fritt kan opprette, flytte og slette blokker også på disse stedene i nettbutikken din. Som igjen betyr at alle sider kan lages med unik og ulik layout, dersom du ønske dette.
Et eksempel kan være forskjellen på produktsidene i versjon 4.2.4 og 4.3.1. I versjon 4.2.4 er containerne låst, i versjon 4.3.1. er de åpnet opp for redigering.
Blokker vil være synlige i containeren. For eksempel, for å fjerne «Quick links» fra topp panelet på produktsidene, bytt til produktlayoutsiden og deaktivere «Quick links» blokken.
Synes du dette er nyttig for din nettbutikkløsning? Del dine tanker i kommentarfeltet.

Comments

Jeg har testet dette allerede, og jeg elsker det! Takk
Write a review