Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Din egen sidelayout i nettbutikken din

22.03.2015
av Preben Jensen

I dag skal vi fortelle deg hvordan du kan lage din egen sidelayout i nettbutikkløsningen din. Som admin har du mulighet til å arrangere innholdet på nettbutikksidene akkurat som du ønsker. Dette gjør du ved å gå til: Design → Layouter i adminpanelet.

På denne siden viser tilgjengelige layoutsider. Hver layout består av fire containere: Topp panel, header, innhold, og footer. Disse beholderne har blokker med innhold. Kundene dine ser disse innholdsblokkene når de besøker nettbutikken din.

Din egen sidelayout i nettbutikken din

Hvis du vil vite mer om oppsett av layouter kan du også se gjennom denne opplæringsvideoen.
I tidligere versjoner av nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress så lånte layoutsidene Topp Panel, Header og Footer fra standardlayouten, noe som gjorde at du ikke kunne endre blokker og innhold i disse containerne. Det betydde også at alle sidene i nettbutikkløsningen din hadde en unison layout hvor kun innholdet på midten av sidene endret utseende mens topp og bunn var likt på alle sider.
I CS-Cart versjon 4.3.1. har vi også låst opp disse containerne i toppen og bunnen på alle layoutsider - noe som betyr at du fritt kan opprette, flytte og slette blokker også på disse stedene i nettbutikken din. Som igjen betyr at alle sider kan lages med unik og ulik layout, dersom du ønske dette.
Et eksempel som viser forskjellen er layouten på produktsidene i versjon 4.2.4 og 4.3.1. I versjon 4.2.4 er containerne låst, i versjon 4.3.1. er de åpnet opp for redigering.

Din egen sidelayout i nettbutikken din

Blokkene vil nå være synlige i alle containere. For eksempel, for å fjerne «Quick links» fra topp panelet på produktsidene, bytt til produktlayoutsiden og deaktiver «Quick links» blokken.

Din egen sidelayout i nettbutikken din 2

Synes du dette er nyttig for din nettbutikkløsning? Del dine tanker i kommentarfeltet.

Kommentarer

Jeg har testet dette allerede, og jeg elsker det! Takk
Skriv en omtale