Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Drømmer du om å starte nettbutikk?

08.12.2014
by Preben Jensen
Her har vi samlet noen enkle tips som skal hjelpe deg med å realisere drømmen om å starte egen nettbutikk. Det har aldri før vært så enkelt å starte nettbutikk som det er nå. Du har mange gode nettbutikkløsninger å velge mellom, og investeringen i en slik løsning er ubetydelig i forhold til potensiell inntjening.
For å komme i gang trenger du først et domene og et webhotell. Når du har funnet et godt navnt på nettbutikken din, så sjekker du om domenenavnet er ledig. Det er også viktig at du velger et webhotell som passer til drift av nettbutikk. Vi anbefaler ProISP. Når domenenavn og webhotell er klart, kan du installere nettbutikken. Dersom du ikke ønsker å gjøre denne jobben selv, kan vi gjøre det for deg. Vi setter opp nettbutikken slik at alt du trenger å gjøre, er å fylle den opp med produktene dine.
Du trenger også en betalingsløsning til nettbutikken din. De vanligste betalingsløsningene som tilbys av nettbutikker i dag er bankoverføring, postoppkrav, faktura, kredittkort og PayPal.
En vanlig bankoverføring til din bankkonto er litt tungvindt, og er nå ikke lenger like vanlig som tidligere, selv om mange nettbutikker fortsatt tilbyr dette. Postoppkrav er fortsatt ganske vanlig, men faktura i forsendelsen er på vei ut da det ikke finnes et godt nok sikkerhetsnett for nettbutikken.
Kredittkort er helt klart den foretrukne betalingsmåten i nettbutikker. Kundene kan bruke VISA, Mastercard, eller andre kredittkort til dette. I tillegg er PayPal ganske populært. Kontant betaling ved henting er også et alternativ hvis nettbutikken er i det samme området som kundene. Det er en besparelse for både kunde og butikk. Mange ulike betalingsløsninger kan fordyre driften, men på den andre siden så kan det også resultere i flere salg.
Neste steg på veien blir å få trafikk til nettbutikken din. Å få trafikk er det viktigste du må tenke på etter at nettbutikken er klar. Mange tror at når de har en ferdig nettbutikkløsning med alle produkter på plass, så vil kundene komme automatisk. Da får de nok litt av et sjokk den første tiden etter åpning, når kundene uteblir.
Markedsføring på nett består av blant annet annonsering via Google Adwords og Adsense. Du kan også bidra til mer trafikk ved å blogge både på egne og andre sine sider om produktene dine.

Dette var noen enkle tips om å starte egen nettbutikk. Vi håper dette kan hjelpe deg til å etablere en ny og bra nettbutikk. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon om nettbutikkløsningene vi tilbyr.

Comments

No posts found

Write a review