Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Endre design av temaer/templates i CS-Cart 4

10.08.2013
av Preben Jensen

I den siste versjonen av CS-Cart (version 4), er det innført mange nye spennende funksjoner og forbedringer, inkludert en ny måte å tilpasse utseendet av nettbutikken din.

Her er en kort oversikt over CS-Carts nye tilnærming til din nettbutikks utseende.

Temaer og forhåndsinnstillinger

I CS-Cart 4, kan du enkelt endre utseendet på nettbutikken din ved å velge et tema og om nødvendig, tilpasse den etter dine preferanser.

Å velge et tema er veldig enkelt. Gå til: Design → Themes i ditt admin panel. På høyre side av denne siden, vil du se ditt aktive tema, forhåndsinnstillinger, og layout.

Endre design av temaer/templates i CS-Cart 4

Fra denne siden, kan du så gå direkte til den innebygde maleditoren.

Legg merke til at temaene er svært lett å tilpasse: klikk på Customice Theme knappen for å endre nettbutikken din favicon, bakgrunner, farger, fonter og mer i sanntid via den innebygde WYSIWYG Tema-editoren:

Endre design av temaer/templates i CS-Cart 4

Tema-endringene kan lagres som forhåndsinnstillinger. En forhåndsinnstilling inneholder alle endringer og kan gjenbrukes i fremtiden. Som standard har CS-Cart tre forhåndsinnstillinger tilgjengelig ferdig satt opp: Satori (standard) Ocean, og Wooden, du står fritt til å modifisere disse eller lage dine egne forhåndsinnstillinger basert på dem.

Endre design av temaer/templates i CS-Cart 4

Et par klikk på Install temaer fanen (under Design → Temaer i admin panelet) er alt som trengs for å installere et nytt tema i admin panelet. Foreløpig må du manuelt plassere et nytt tema i var / themes_repository katalog for å gjøre det installerbart, men det planlegges å tillate installasjon av nye temaer direkte fra CS-Cart marked.

CS-Cart 4.0.1 leveres med et enkelt tilpasses tema.

Layouter

Som med CS-Cart 3, i CS-Cart 4 kan du ordne blokkplassering for de ulike nettbutikkene du drifter med enkel dra & slipp under Design → Layouts. I den nye versjonen, kan oppsett bli navngitt, lagret for fremtidig gjenbruk, og lett endres på samme måte som forhåndsinnstillingene i temaer.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale