Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Endre design på din CS-Cart nettbutikk

22.04.2013
by Preben Jensen

Ønsker du å designe din CS-Cart nettbutikkløsning selv, så er det faktisk ganske enkelt. Ved bruk av den innebygde "Block manageren" er det enkelt å flytte rundt på alle menyer og moduler i nettbutikken, slik at du får alle modulene der du ønsker dem.

Vil du også å endre på farger, fonter og bakgrunner blir det litt mere komplisert men ikke mer enn at de fleste kan gjøre de endringene de ønsker selv.

Det aller meste av utssendet og designet i CS-Cart styres fra et par CSS-filer. Disse kan du enkelt redigere i dersom du f.eks ønsker å bytte farge på en meny eller en bakgrunn. 

Hvis du bruker nettleseren Firefox, så kan du laste ned en utvidelse som heter Firebug. Med denne aktivert kan du enkelt se hvor i CSS-filen du skal redigere for å gjøre forandringene du ønsker. Du aktiverer Firebug ved et museklikk, og du kan da bevege musen rundt omkring for å se hvor de forskjellige kodene ligger. En fargekode kan f.eks. se slik ut: #9C9C9C - bytter du denne koden til f.eks: #444444 vil du få en en helt ny farge på objektet du har valgt.

 

design CS-Cart

Comments

Firebug er en utrolig nyttig liten sak. Bruker denne nesten hver dag for forskjellig prosjekter jeg jobber på. Det finnes forøvrig en utvidelse som heter Firebug Lite, som også virker på andre nettlesere.
Write a review