Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Flytt din gamle nettbutikk til CS-Cart

07.05.2013
av Preben Jensen

CS-Cart er en funksjonsrik nettbutikk plattform som gjør det enkelt og drifte sin egen nettbutikk.

Har du allerede en nettbutikk, men ønsker å bytte til en bedre og mer moderne nettbutikkløsning - som CS-Cart? Det er ikke så vanskelig å overføre en nettbutikk fra et system til et annet, som mange kanskje tror. Det finnes flere gode onlineverktøy, som hjelper deg å flytte din eksisterende nettbutikk over til CS-Cart. Den vi liker best er Cart2Cart, som har mulighet til å overføre data fra: Cubecart, Interspire, Magento, Opencart, osCommerce, Zen Cart og mange flere til CS-Cart. Du kan se den komplette listen her. På samme side ser du også hvilke databaseposter som overføres. Du kan overføre: Produkter, produktbilder, kunder, ordre, kategorier, ordrestatuser med mer.

Her kan du se en video som viser hvordan tjenesten virker.

Prisen og hvor lang tid det tar å overføre dataene er avhengig av hvor stor din nåværende nettbutikk er, men de fleste vil ha overført alt av date fra en gammel nettbutikkløsning til CS-Cart i løpet av en times tid. Du kan også gjøre en gratis demooverføring for å teste tjenesten.

Hvis du ønsker kan du også la Cart2Cart gjøre hele jobben med overføring av dataene - de gjør det til veldig hyggelige priser.

Flytt din gamle nettbutikk til CS-Cart

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale