Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Fordelen med moduler til nettbutikken din

14.01.2015
by Preben Jensen

Selv om all verdens funksjonalitet kommer ferdig levert i nettbutikkløsningen fra NettXpress finnes det også et rikt utvalg av addons/tillegg som kan implementeres i nettbutikken din. Dette er programvarekomponenter som kjøpes direkte av utviklere eller fra CS-Cart sin Markedsplass. Tilleggsmodulene kan f.eks. tilby en en ekstra funksjonalitet til nettbutikken din og dermed være med på å øke salget.

Det er hard konkurranse mellom alle som drifter nettbutikk i dag, og for å lykkes i din nisje eller bransje må du være nyskapende. Ved å bruke tilleggsmoduler fra tredjepart kan du få et overtak på dine konkurenter med tanke på funksjonalitet i nettbutikkløsningen din.
De ferdige modulene/tilleggene som er tilgjengelig til CS-Cart er også priset meget rimelig, da flere nettbutikker er med på utviklingskostnadene. Skulle du fått et ekstern byrå til å utvikle liknende funksjonalitet kun til din nettbutikk, ville du ende opp med å betal minst ti ganger så mye. En annen fordel er at tilleggene som regel er testes av andre nettbutikker før deg, så du kan være sikker på at de fungerer som de skal.
Ta et skritt fremover og utvid din nettbutikks funksjonalitet, øk konvertering og gjør nettbutikken mer lønnsomt - bruk CS-Cart moduler!

Comments

No posts found

Write a review