Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Gode anmeldelser for CS-Cart Multi-forhandler​

30.03.2018
by Preben Jensen

Et team av B2B-programvareeksperter har nylig hatt en gjennomgang av CS-Cart Multi-forhandler, og de analyserte alle aspekter av vårt produkt - fra funksjonaliteter som hjelper deg med å begynne å selge fra oppsart til markedsføringsverktøy utviklet for å øke salget. CS-Cart Multi-forhandler fikk en meget positiv 9,0-poengsum, og kirsebæret på toppen er de to anerkjente prisene vi mottok: Great User Experience for 2018 og Rising Star for 2018.

Ifølge FinancesOnline utsteder CS-Cart Multi-forhandler brukere med alle e-handelsverktøyene ved installasjon, og navigering i administratorpanelet er meget enkelt på grunn av praktiske og strategisk plasserte menyer. Dette har gitt oss mulighet til å motta deres Great User Experience-pris for ledende nettbutikk programvare, et skille for programvareprodukter som har vist seg å være enkle å bruke og godt designet for å forenkle arbeidsflyten takket være et intuitivt grensesnitt. "Navigasjon er meget enkelt, og du vil bli godt kjent med panelet på mindre enn to timer," sa FinancesOnline i sin anmeldelse.

Over 1300 e-handelsmarkeder og butikker bruker CS-Cart Multi-forhandler til å drive sin virksomhet, noe som er et bevis på effektiviteten og populariteten til plattformen. FinancesOnline ga et verdifullt innblikk i denne forbindelse, da vi mottok en 100 prosent brukertilfredshets vurdering sammen med deres Rising Star-pris. Denne prisen betyr at CS-Cart Multi-forhandler har økt enormt i popularitet, og oppfattes av våre kunder som en robust og funksjonsrik e-handelsmarkedsplassplattform for å administrere sin virksomhet.

Når vårt team kontinuerlig legge til nye oppgraderinger og tweaks for å forbedre arbeidsprosessen og sikkerheten, som beskrevet av FinancesOnline, er CS-Cart Multi-forhandler en uovertruffen markedsplassplattform som skiller seg fra det overfylte nettbutikkmarkedet. Programvaren forbedres kontinuerlig for å sikre fortsatt kompatibilitet med de nyeste serverteknologiene. Det betyr at virksomheten din fortsatt er hakket foran i konkurrentene dine, sier FinancesOnline.

Videre kom B2B-programvarekatalogen nylig opp med sin e-handelsliste, og vi er glade for å bli med. Det er enda et bevis på at programvaren vår er et viktig produkt i e-handelsfeltet.

Gode anmeldelser for CS-Cart Multi-forhandler

Comments

No posts found

Write a review