Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Gode grunner for å velge vår nettbutikkløsning

04.04.2014
av Preben Jensen

Vår nettbutikkløsning passer til nettbutikker av alle størrelser. Fra små enkle butikker til store virtuelle kjøpesentre med 100 000 varer og produkter. I nettbutikkløsningen får du 50+ betalingsløsninger, alle mulige slags fraktløsninger, ubegrenset antall produkter, samt full lagerkontoll inkludert i en og samme pakke. Vår nettbutikkløsning er en komplett løsning, som inneholder alt du trenger for å oppnå suksess på nettet.

Nettbutikken kommer også med massevis av salgsfremmnede verktøy som hjelper deg å få flere kunder til nettbutikken din. Du har støtte for nyhetsbrev og gavekort og du kan sette opp kampanjer på alle mulige slags måter.

Med nettbutikk fra NettXpress vil du også bli synlig for ulike søkemotorer da sidene er optimalisert på best mulig måte. Butikken er også rask og har utstrakt bruk av AJAX-teknologi for å gi en best mulig opplevelse for besøkende i nettbutikken din. AJAX-teknologi er kjent for å redusere tiden for lasting av sidene og gjør hele prosessen med netthandel raskere og mer praktisk.

Du har også mulighet til å utvide funsjonaliteten i nettbutikken din. Vår nettbutikkløsning er bygget på åpen kildekode og du har full tilgang til alle filer, slik at du enkelt kan installere en av de mange Marketplace som er tilgjengelig - mange av dem er også gratis.

Er du ikke overbevist? Bestill Nettbutikken - prøv den først 30 dager gratis og helt uforpliktende før du bestemmer deg om du vil betale. Vi tror ikke du vil angre.

Gode grunner for å velge vår nettbutikkløsning

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale