Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Gode grunner til at din nettbutikk bør være tilpasset mobile enheter

27.03.2013
av Preben Jensen

Salget av smarttelefoner og nettbrett er i ferd med å eksplodere, og Norge er i verdenstoppen i utbredelse av håndholdte engeter. I dag handler relativt få gjennom håndholdte enheter. Men tallene er raskt stigende, og det er liten tvil om at handel på mobile enheter har et stort potensiale. CS-Cart er allerede tilpasset mobile enheter.

mobil nettbutikk

Derfor bør din nettbutikk være tilpasset mobil:

1. Nå ut til flere
Smarttelefoner er i ferd med å endre vårt brukermønster på nettet. Du kan nå dine målgrupper mens de sitter på bussen med smarttelefon eller ligger i sengen med en iPad. Har du en nettbutikk som er tilpasset mobile enheter har du en fantastisk mulighet til å nå nye kunder.

2. Konkurransefordel
I dag finnes det forholdsvis få norske nettbutikker som er spesialtilpasset mobile enheter. Ved å etablere deg som en aktør i det mobile markedet vil du skape et merkenavn som folk vil huske når de sitter med mobilen i hånden.

3. Kjøpet er knyttet opp mot en kommunikasjonsplattform
Handler brukeren via mobil, har han/hun tilgang til SMS, e-post og telefon. Man kan raskt ringe kundeservice, få SMS/e-post for oppsalg av nye produkter og føler trygghet fordi man kan følge bestillingen og leveransen via mobilen.

4. Geografisk tilknytning
Du kan, ved hjelp av GPS-teknologien på smarttelefonen, automatisk vise nærhet til butikk, nærmeste postkontor for beregning av fraktpris og henting av varer. Dette gir mange spennende salgsmuligheter som du ellers kanskje ikke ville hatt på PC.

5. Du må gå mobilt uansett, legg strategien nå!
Det er stor sannsynlighet for at du vil måtte legge om plattformen din til å støtte mobile enheter, eller bygge en helt egen mobil plattform for handel. Venter du for lenge med å legge opp e-handelsplattformen for mobil, kan kostnaden med ombygging bli stadig større. Og du kan miste viktige brukermålgrupper mens du venter.

KILDE: iallenkelhet

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale