Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Gratis Chat program til nettbutikkløsningen din

09.05.2014
by Preben Jensen

Ønsker du å øke salget i nettbutikken din? Da anbefaler vi at du tar en titt på gratisprogrammet Pure Chat:

Pure chat er en smart liten funksjon som kan plasseres nederst på siden i nettbutikken din, og som lar kunder chatte med nettstedet administratorer. Det en smart måte å få besøkende til å snakke med deg mens de er aktivt på nettstedet ditt. Funksjoner som dette koster vanligvis endel, men Pure Chat er helt gratis. Pure Chat er et produkt fra Axosoft, et programvareselskap fra Arizona. Axosoft fortjener kudos for å utvikle et så godt stykke programvare og for å gi det ut gratis.

Programvaren fra Pure Chat er skalerbar, gratis, reklamefri, robust og enkel å installere. Denne tredjeparts programvaren har også flere funksjoner enn mange av de betalte tjenestene den kan sammenliknes med.

Så dersom du ønsker å øke konverteringen i nettbutikken ved hjelp av god kundeservice kan Pure Chat absolutt anbefales. Har du en nettbutikkløsning fra NettXpress er det også enkelt å sette det opp. Alt du trenger å gjøre er å lime inn en liten kodesnutt i admin, og du er klar til å chatte med kundene dine. Du får også tilgang til en egen side hos Pure Chat hvor du kan endre innstillinger som språk, farger, ikoner m.m. Har du en nettbutikk så trenger du denne. Sjekk den ut.

Comments

No posts found

Write a review