Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Har du allerede en nettbutikk, men ønsker å bytte til CS-Cart?

28.04.2013
by

Mange kvier seg for å bytte nettbutikkløsning når de først har valgt en. Men det er ingen grunn til å tvilholde på en nettbutikkløsning du ikke er fornøyd med i årevis bare fordi du frykter det er mye jobb å flytte nettbutikken til en bedre nettbutikkløsning - som f.eks CS-Cart. 

Det finnes flere nettbaserte verktøy som gjør at du kan flytte en nettbutikk til et annet system på en veldig ryddig og enkel måte. Cart2Cart har støtte for 46 forskjellige nettbutikkløsninger og hjelper deg med å flytte: produkter, kunder, ordre o.s.v. fra f.eks. OpenCart, osCommerce, Magento og Shopify til CS-Cart. 

Cart2Cart flytter først en liten del av nettbutikken din. F.eks 10 produkter, ordre og kunder, slik at du ser at alle dataene presenteres riktig. Du betaler ingen ting for en demooverføring. Hvis du ikke er fornøyd med demooverføringen så hjelper helpdesken til Cart2Cart deg med å spesialtilpasse dataene slik at de blir akkurat slik du ønsker. Når du er fornøyd med demooverføringen, betaler du en hyggelig pris - avhengig av størrelsen på nettbutikken din og Cart2Cart flytter over hele nettbutikken fra en nettbutikkløsning til en annen. Du kan ha 1000-vis av produkter og Cart2Cart flytter alt over i løpet av noen minutter.

Comments

No posts found

Write a review