Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Hva skiller NettXpress fra de andre nettbutikkløsningene

04.09.2013
av Preben Jensen

NettXpress er autorisert forhandler av CS-Cart, som kanskje er den beste nettbutikkløsningen tilgjengelig på markedet i dag. Det er mange aktører å velge mellom og et mylder av ulike nettbutikkløsninger tilgjengelig på internett. Under skal vi forsøke å liste opp noen av grunnene til hvorfor du bør velge CS-Cart, og hvordan CS-Cart skiller seg fra mange av de andre nettbutikkløsningene som er tilgjengelig:

cs-cart maler


  1. Du kjøper CS-Cart med et engangsbeløp. De fleste aktørene på det norske markedet har faste månedlige avgifter. Når du har betalt engangsbeløpet for CS-Cart er lisensen din for evig og alltid.
  2. CS-Cart installeres på din egen server. Ikke i skyen eller på en annen bedrifts lukkede server. Du vil derfor alltid ha tilgang til filer og databaser, og kunne gjøre de endringene du måtte ønske.
  3. CS-Cart er bygget opp av 100% åpen kildekode. Det gjør det enkelt å gjøre endringer i den originale kildekoden eller å lage nye addons som kan forbedre nettbutikken din.
  4. CS-Cart brukes i dag på over 30 000 nettbutikker rundt om i verden, og har et aktivt forum og utviklermiljø, som hele tiden sørger for at programmet følger med på nye trender i markedet. Det betyr også at det er lett å få hjelp på forumet av eksperter, og at det er enkelt å få noen til å produsere en addon uten at det koster deg mye. Det er allerede mange hundre addons tilgjengelig til CS-Cart.
  5. Hvorfor skal du velge CS-Cart når det til og med finnes gratis nettbutikker man kan laste ned fra nettet? Førs og fremst fordi CS-Cart er satt opp slik at alt er enkelt å forstå. Med andre løsninger som f.eks. Magento trenger du ofte en tykk manual for å gjøre selv de mest elementære tingene. Hos CS-Cart er brukervenllighet satt i høysetet. Med CS-Cart er du også sikret support hvis du trenger det. Gratisfunksjonen til Magento og flere andre tilbyr null support.
  6. Med CS-Cart har du alltid tilgang til god kundesupport. Alle som kjøper CS-Cart gjennom oss får 30 gratis supportpoeng, som gir deg godt med gratis support fra spesialistene hos CS-Cart. Du kan også enkelt kjøpe nye supportpoeng dersom du trenger det. I Tillegg har CS-Cart et fantastisk brukerforum hvor du kan søke eller spørre om hjelp om alt som har med CS-Cart å gjøre
  7. CS-Cart har utviklet en egen API, som gjør at nettbutikken kan "snakke" med andre tjenester. Det gjør at det er enkelt å integrere programmet med f.eks. regnskapstjenester, nyhetsbrevtjenester, sosial nettverk m.m.
  8. CS-Cart er proppfull av funksjoner, og kan skreddersys slik at den passer akkurat dine behov. Like viktig er det at du også enkelt kan "skru av" alt det du ikke trenger, slik at det ikke er synlig for kundene dine. Hvis du bare selger til kunder i Norge, er det f.eks ikke nødvendig å tilby tysk språk og betalig i Euro. Selger du kun digitale nedlastinger trenger du ikke fraktestimator o.s.v. Ofte er det minst like viktig å ta bort noen funksjoner for å gjøre handleopplevelsen for dine kunder best mulig.
  9. CS-Cart har vært på markedet i mange år, og er en stor og solid bedrift. Det betyr at vi kan forvente gode oppdateringer og support i mange år framover.
  10. Sist men ikke minst må vi nevne brukeropplevelsen for deg som administrator. Det er enkelt å redigere nettbutikken din. Programmet er bl.a. utstyrt med noe som kalles "Blockmanager", som gjør at du enkelt kan flytte rundt på de forskjellige elementene på nettsiden din. I tillegg er det selvsagt en fryd og behandle bestillingene du mottar.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale