Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Hvordan bygge en nettbutikk

25.10.2013
av Preben Jensen

Hvis du fortsatt ikke har din egen nettbutikk, er det definitivt på tide å starte en. Internett gjør det mulig å selge nesten alle typer varer og tjenester på nettet uten geografiske grenser og enda viktigere, med dramatisk lavere investeringer enn en tradisjonell butikk krever. Vil du vite hvordan du kan bygge din egen nettbutikk på en rask og problemfri måte? Velkommen til CS-Cart!

CS-Cart nettbutikkløsning

Som et selskap som spesialiserer seg på programvare innen e-handel, er vi klare til å tilby deg den beste nettbutikkløsningen som finnes på markedet - utviklet for å hjelpe deg å lage en fullverdig og attraktivt nettbutikk i løpet av noen få timer. CS-Cart er designet med ultimat funksjonalitet og ytelse i tankene, og gir maksimal fleksibilitet og brukervennlighet, selv for de av oss uten særlig grunnleggende teknisk bakgrunn.

CS-Cart installeres enkelt og greit på ditt eget webhotell med mulighet for å administrere både ditt virtuelle utstillingsvindu og adminpanelet fra din favoritt nettleser.

Skal du starte nettbutikk er det også godt å vite at nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress er fullstappet med alle verktøyene du trenger for å drive en suksessfull butikk på nettet. Du får bl.a. automatisk inventarsporing, statistikk, gavekort, fleksibel import og eksport, ulike markedsførings-og salgsfremmende verktøy, flerspråklig støtte, 50 + betalingsløsninger, fraktalternativer og mye mer.

Ønsker du en uforpliktende personlig testside for din nye nettbutikk, så kan du opprette en demobutikk fra denne siden:

Hvordan bygge en nettbutikk

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale