Hvorfor CS-Cart

CS-Cart - En nettbutikkløsning som selger

CS-Cart fra NettXpress er en nettbutikkløsning som gjør det enkelt å opprette nettbutikker i alle størrelser. Vår nettbutikkløsning kjøpes ved et engangsbeløp. Du eier da nettbutikken for evig og alltid. Det er ingen faste månedlige avgifter. Nettbutikken er stappfull av funksjoner du ofte må betale dyrt for andre steder. Du kan enkelt gjøre endringer i kode og design, og du har mulighet til å legge til utvidet funksjonalitet fra et rikt utvalg av tilleggsmoduler.
multistore nettbutikk

MULTISTORE

Med CS-Cart har du også mulighet til å sette opp og administrere flere nettbutikker via ett felles adminpanel. Vår nettbutikkløsning er spesialdesignet for å gjøre multistore enkelt og fleksibelt. Du kan administrere alle dine nettbutikker fra ett enkelt adminpanel, og du har full kontroll over hver enkelt butikk. De forskjellige nettbutikkene kan behandles både uavhengig av hverandre eller slått sammen med delte produkter og ordre..

nettbutikk widget

PLASSER NETTBUTIKKEN
HVOR DU VIL

Nettbutikkløsningen fra NettXpress kan også enkelt integreres på en hvilken som helst annen nettside. Bare kopier inn en widget-kode fra ditt adminpanel, og lim den direkte inn på siden hvor du ønsker at nettbutikken skal være synlig. Nettbutikken kan f.eks. plasseres på en WordPress-side eller på bedriftens Facebook-side.

nettbutikk support

SUPPORT

Når du kjøper en av våre nettbutikkpakker får du også automatisk tilgang til CS-Cart sin Helpdesk. De kan hjelpe deg dersom du har spørsmål eller tekniske problemer. Flere av nettbutikkpakkene våre inkluderer også oppstarthjelp fra NettXpress. Vi hjelper deg å sette opp nettbutikken slik at du blir fonøyd.

nettbutikk layout redigerer

INNEBYGGET LAYOUTREDIGERER

Nettbutikkløsningen fra NettXpress er utstyrt med verktøy som gjør at du kan redigere layouten uten å kunne koding. Alt gjøres enkelt og greit fra adminmenyen med noen museklikk. Med Layoutredigereren kan du enkelt endre farger, bakgrunner, fonter m.m. Med Blokkredigereren kan du flytte rundt på de ulike elementene i nettbutikken ved dra-og-slipp. På et blunk kan du f.eks. plassere hovednavigasjonen i en sidemeny i stedet for på toppen, eller flytte en sidemeny fra høyre til venstre.

nettbutikk løpende utgifter

INGEN LØPENDE UTGIFTER

De fleste nettbutikkløsningene på det norske markedet tilbyr idag kun abonnementsavtaler. Det kan fort bli dyrt hvis du skal betale nærmere 1000 kr. i måneden kun for å ha tigang til en nettbutikk. Stanser du betalingen mister du også tilgangen til din nettbutikk. Nettbutikken fra NettXpress betales med et engangsbeløp - altså ingen løpende utgifter, og butikken er din for alltid .