Installasjon

Vi hjelper deg raskt i gang med egen nettbutikk

Dersom du ikke har lyst til å installere nettbutikkløsningen selv, kan vi gjerne gjøre denne jobben for deg. Vi vet det er mange der ute som er ivrige på å komme i gang med salg på nettet, men ikke nødvendigvis synes det er like morsomt med serveroppsett og databaser.

For å kunne starte en nettbutikk, trenger du to ting: Et domenenavn og et webhotell. Dersom du ikke har dette fra før, kan vi anbefale at du bestiller dette fra vår samarbeidspartner ProISP (se link nederst på siden). De tilbyr rimelige løsninger og har webhotell som er skreddersydd for nettbutikkløsninger. Etter bestilling fra PRO ISP videresender du kontoopplysningene dine til oss og vi kan installere nettbutikken for deg slik at den er klar til bruk.

Du kan selvsagt også installere nettbutikken selv. Det er ikke vanskelig. Les mer om installering av nettbutikkløsningen fra NettXpress på denne siden.

Vi gjør oppmerksom på at vi utfører installering gratis for alle som kjøper en av våre nettbutikkpakker, dersom du bare ønsker å teste nettbutikken koster installering 990.- kr. og kan bestilles fra denne siden.

Installasjonshjelp CS-Cart