Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Klarna betalingsmodul for CS-Cart

12.09.2013
av Preben Jensen

NettXpress kan nå tilby Klarna betalingsmodul for CS-Cart. Klarna er markedsledende i Europa på faktura og finansieringsløsninger for netthandel. Gjennom å tilby enkle, trygge og innovative betalingsløsninger, skaper Klarna verdier for de som selger via nettbutikker. Idag tilbys tjenestene Klarna faktura, Klarna konto og Klarna mobil av mer enn 15 000 nettbutikker, og hver dag håndterer Klarna over 70 000 transaksjoner fra 10 milloner brukere. For du skal kunne konsentrere seg om det som er viktig - å selge mer og redusere dine kostnader, tar Klarna både kreditt- og svindelrisiko i tillegg til at de tar grep om administrasjonen.

Enkelt å komme i gang

Klarna har jobbet med betalingsløsninger på nettet i mer enn seks år. De vet derfor hva som skal til for at du raskt og enkelt skal komme i gang og øke ditt salg.

Godkjenner flest kjøp

Med over 19 millioner transaksjoner har Klarna bygd en av Europas største transaksjonsdatabaser for netthandel. Det betyr at de har uvurderlig informasjon som gjør kredittvurderinger på mer enn bare kredittopplysninger. På denne måten kan Klarna også akseptere flere kjøp enn noen annen leverandør.

Øk din konverteringsgrad

En komplisert betalingsprosess gjør at du mister kunder i kassen. Klarna jobber aktivt for å forhindre dette ved å kontinuerlig forbedre og forenkle betalingsprosessen i nettbutikken din. Dette, i tillegg til at over 46% av brukerne foretrekker å betale med faktura, vil gjøre at din konverteringsgrad vil øke betraktelig.

Selg i flere land

Går du med tanker om å ekspandere? Klarna er den eneste leverandøren som tilbyr fakturaløsninger i syv europeiske land - et tall som stadig vokser, da Klarna kontinuerlig jobber med å lansere betalingsløsninger på nye markeder.

Klarna faktura

Med Klarna faktura kan kundene handle enkelt ved å kun å oppgi minimal informasjon og unngå tidkrevende registreringsprosesser. I tillegg får kunden produktet hjem først og betaler senere, noe som gjør det trygt å handle på nettet. Ifølge undersøkelser fra Sifo ønsker 42% av alle e-handels forbrukere at flere butikker bør tilby tryggere og enklere betalingsmetoder som faktura - noe som ville få dem, ifølge dem selv, til å handle mer på nettet.

Klarna konto

Klarna konto gir kundene muligheten til å bestemme hvor mye av kjøpsbeløpet som skal betales hver måned. I tillegg samler kundene alle månedlige kjøp på én faktura. For deg innebærer Klarna konto en mulighet som åpner opp for flere salg og som skaper flere kjøpesterke kunder. Les mer om vår nye betalingsmodul med Klarna for CS-Cart. Gjør nettbutikken din tilgjengelig for over 10 millioner brukere av Klarna.

Klarna betalingsmodul for CS-Cart

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale