Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Klarna Checkout til nettbutikkløsningen CS-Cart

29.11.2013
by Preben Jensen

NettXpress kan nå tilby betalingsløsningen Klarna Checkout til nettbutikkløsningen CS-Cart, som vi er eneforhandler av i Norge.

 

Undersøkelser viser faktisk at 97 av alle kjøp på nett blir avbrutt før kjøpet er gjennomført. Klarna mente dette var oppsiktsvekkende høye tall, og bestemte seg for å gjøre noe med det.

 

De utviklet Klarna Checkout - en revolusjonerende enkel måte å handle på. For å kunne fullføre et kjøp trenger kunden kun å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer. Det er alt. Altså ingen lange registreringsprosesser eller skjemaer å fylle ut. På denne måten reduseres antallet steg fra et ønske om å kjøpe, til å fullføre kjøpet til et minimum. Klarna Checkout gjør ikke bare kjøpsprosessen enklere og mer oversiktlig, men også raskere.

 

Klarna har brukt betalingstjenesten i Sverige ett års tid nå, og erfaringer derfra viser at tjenesten øker andelen kjøp på nett med opp til 29 prosent. Nettbutikkene melder også om redusert administrasjonstid for selgeren og mer fornøyde kunder da kjøpet innebærer en langt enklere identifikasjonsprosess.

 

Enkeltheten i Klarna Checkout går hånd i hånd med sikkerheten. For at en kunde skal kunne fullføre et kjøp ved å kun oppgi sin e-postadresse og postnummer må Klarna gjennomføre en rask og effektiv bakgrunnssjekk av opplysningene. Dette blir gjort så grundig at Klarna kan ta all risiko for både kunden og butikken.

 

Med Klarna Checkout får du også alle betalingsmåter i én og samme løsning, inkludert kortbetaling med Visa og MasterCard. Du slipper dermed å betale avgifter til flere ulike leverandører og kortinnløseser, og administrasjonen blir minimal. Én leverandør, én kontrakt og én pris. Enklere blir det ikke.

 

Ta kontakt med oss om du ønsker å bruke modulen Klarna Checkout i din CS-Cart nettbutikk! Les mer om Klarna Checkout her:

 

Klarna Checkout til nettbutikkløsningen CS-Cart

Comments

No posts found

Write a review