Klarna Checkout

Klarna Checkout er inkludert i nettbutikkløsningen CS-Cart Gull. Abonnement på tjenesten kommer i tillegg.

990  kr.

Dette produktet er en nedlastbar fil.

NettXpress tilbyr Klarna Checkout som betalingsmodul til alle norske kunder som bruker nettbutikkløsningen CS-Cart.

Med Klarna Checkout kan du tilby dine kunder alle populære betalingsmåter i en og samme betalingsløsning. Kundene kan velge om de ønsker å betale med faktura etter at varene er motatt eller de kan betale med Visa og Mastercard.

Med Klarna Checkout trenger kundene bare å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer for å fullføre kjøpet. Denne enkeltheten minimerer risikoen for at kundene avbryter kjøpet. Først bekreftes kjøpet. Deretter velger kundene hvordan de ønsker å betale. Ved å separere kjøpet fra den faktiske betalingen forenkles kjøpsprosessen, og konverteringsgraden øker.

Klarna Checkout løser også utfordingene vi i dag ser ved kjøp fra mobile enheter ved å gjøre det enklere enn noen gang. Den friksjonsfrie prosessen lar kunden gjøre et kjøp der og da ved kun å oppgi sin e-postadresse, noe som gir høyere konverteringsrater på mobile enheter. Vår modul til CS-Cart er også optimalisert for mobile enheter slik at kunden får opp et tilpasset design når de sjekker ut med f.eks en iPhone. Denne betalingsløsningen passer derfor perfekt sammen med de de responsive malene som kommer ferdig levert med nettbutikkløsningen fra NettXpress.

Med Klarna Checkout får du alle betalingsmåter i én og samme løsning. Du slipper å betale avgifter til flere ulike leverandører og kortinnløsere, og administrasjonen blir minimal. Én leverandør, én kontrakt og én pris. Enklere blir det ikke.

Det er mye å fortelle om det sofistikerte sikkerhetssystemet bak Klarna Checkout. Men det viktigste er dette: Klarna tar all risiko, både for kunde og nettbutikk. Les mer om Klarna Checkout her:

MERK: Du må ha en egen avtale med Klarna for at betalingsmodulen skal virke.

Vi gjør oppmerksom på at Klarna Checkout er satt opp for å gjøre utsjekkingen superenkel for kundene, og er dermed satt opp med kun absolutt nødvendig funksjonalitet. Dette gjør at Klarna Checkout også har noen begrensninger:

  • Klarna Checkout støtter ikke betaling fra bedrifter, kun privatpersoner.
  • Modulen støtter kun leveranser fra EN fraktleverandør.
  • Kundene blir ikke lagret i registeret, da de hopper over den vanlige utsjekkingen. Kun ordren med alle kundedata lagres.
  • Klarna Checkout støtter ikke utenlandske kunder, og har også kun støtte for fraktpriser i Norge.


Klarna betalingsmodul CS-Cart

Produkt:
  • CS-Cart
Kompatibel med versjon:
  • 4.1.x
  • 4.2.x
  • 4.3.x
Sortering:
  • Betaling
Språk:
  • Norsk