Kort om CS-Cart

Skal du starte nettbutikk?

Nettbutikkløsningenen fra NettXpress kommer ferdig levert med et stort utvalg av avanserte funksjoner, og nettbutikken installeres enkelt på ditt eget webhotell - slik at du står helt fritt til å gjøre endringer i kode og funksjonalitet. Det oversiktlige admin-panelet gjør det lett å administrere ordre, betalinger, og utsendelser. Med vår nettbutikkløsning slipper du faste utgifter. Du betaler bare EN gang, og får rett til å bruke nettbutikkløsningen uten tidsbegrensning. Du får også tilgang til eventuelt nye versjoner og oppgraderinger i ett år.
Betaling i nettbutikken

Nettbutikken kommer ferdig levert med mulighet for over 50 ulike betalingsmuligheter, som PayPal og DIBS. NettXpress har i tillegg utviklet egne moduler slik at du kan også kan velge å ta betalt gjennom f.eks. Stripe. NettXpress sørger for at nettbutikkløsningen alltid er oppdatert med gode betalingsmuligheter.

Frakt og levering

Med en nettbutikkløsning fra NettXpress er det enkelt å sette opp fraktpriser. Du kan enkelt sette opp fraktpriser etter satser fra Posten, Bring, DHL, UPS m.m. Du kan velge om fraktprisene skal være basert på vekt, antall produkter, kostpris - eller du kan selvsagt velge gratis frakt. Mulighetene innen frakt og levering er uendelige..

Regnskap

Alle data som ordre, kunder og produkter kan enkelt eksporteres fra nettbutikken til tredjepartsprogrammer gjennom csv-filer. Ønsker du f.eks å importere dine ordre inn i et fakturaprogram så har du mulighet til det. Gjennom nettbutikkens innebygde API er det også mulighet for å synce data direkte mot ulike regnskapsprogrammer.

Support

Vår nettbutikkløsning brukes av over 30 000 fornøyde nettbutikkeiere i hele verden. De vet at med CS-Cart vil de alltid kunne få hjelp om de trenger det. Support er helt avgjørende om du ønsker å drive en seriøs nettbutikk. Supportavdelingen til CS-Cart kan hjelpe deg med alt som har med den daglige driften av nettbutikken å gjøre.

Kort om CS-Cart - NettXpress

En nettbutikk som selger CS-Cart fra NettXpress har alt du trenger.

Innstillinger

Gjennom det elegante adminpanelet setter du enkelt opp innstillingene som passer for din nettbutikk. Det er enkelt å sette opp ting som: Språk, valuta, moms m.m. Adminpanelet gir deg full kontroll over nettbutikken din. Se video.

Sosialt

Nettbutikkløsningen fra NettXpress er godt integrert mot sosiale medier. Det er bl.a. muligheter for kundene til å dele kjøp og produkter. Det er også mulighet for å logge seg inn i nettbutikken ved bruk av sosiale kontoer.

Blogg

Nettbutikkløsningen kommer ferdig levert med en innebygget blogg. Bruker du bloggen aktivt ved å legge ut nyheter og produktomtaler, så tiltrekker du deg flere kunder og genererer mer SEO-vennlig innhold til nettbutikken din.

Ranking

Ranking på toppen av søkemotorene kan bety mye for trafikk til din nettbutikk. Med CS-Cart får du W3C-kompatibel kode, SEO-vennlige adresser og egendefinere metakoder, slik at du kan rangere høyt hos bl.a. Google. Se video.

Kampanjer

Ved å bruke kampanjer og rabattkoder kan du tiltrekke deg nye kunder til nettbutikken din. Dette er meget godt integrert i nettbutikkløsningen fra NettXpress. Det er også mulighet for å bruke lojalitetspoeng.

Utvidelser

Du står fritt til å installere moduler fra tredjepartsleverandører. Det finnes et stort utvalg av moduler på CS-Cart Marketplace, som utvider eller tilpasser funksjonene i din nettbutikk. Mange er også tilgjengelig gratis.