Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Kort om nettbutikkløsningen vi leverer

09.10.2014
by Preben Jensen

NettXpress er autorisert forhandler av nettbutikkløsningen CS-Cart i Norge. Dette er en nettbutikkløsning som passer både store og små bedrifter da den er bygd opp med moduler som kan slås av eller på etter hvilke behov eieren av nettbutikken har.

Butikken er også open source og nettbutikkeieren har full tilgang til kildekoden - det innebærer at nesten alle slags funksjoner kan legges til butikken. NettXpress samarbeider tett med flere utviklere, så dersom du har spesielle ønsker for funksjoner som ikke er inkludert i standard oppsettet så kan vi fikse det. Ta i tilfelle kontakt med oss.
Selv om nettbutikkløsningen er teknisk avansert trenger du ikke være spesiellt teknisk for å bruke den i det daglige. Adminpanelet som er det viktigste verktøyet for eieren av butikken er meget lekkert designet og er enkelt og intuitivt bygget opp. Alt som har med den daglige driften av nettbutikken kan ordnes enkelt fra adminpanelet, ved hjelp av noen få klikk - inkludert design av nettbutikken.
Nettbutikkløsningen fra NettXpress installeres på ditt eget webhotell, noe som betyr at du har full kontroll over alt som har med nettbutikken å gjøre. Bruker du en nettbutikkløsning som er lagret i skyen får du ofte ikke tilgang til filene dine. Nettbutikker som er lagret i skyen har også som regel et løpende abonnement, hvor du betaler fra 500.- kr. og oppover per måned. Med nettbutikkløsningen fra NettXpress betaler du EN gang, og butikken er din for alltid. Altså ingen løpende utgifter. Husk at vi også tilbyr en 30 dagers gratis testperiode.

Comments

No posts found

Write a review