Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Kryssalg verktøy: Kunder-kjøpte-også-forslag

10.02.2015
av Preben Jensen

En av måtene du kan øke salget i din nettbutikk på er ved å bruke såkalte kryssalg teknikker. I dag, skal vi fortelle deg kort om ett av verktøyene som er innebygget i nettbutikkløsningen fra NettXpress.

Bruk Kunder-kjøpte-også-modulen for å vise hvilke produkter folk pleier å kjøpe sammen med et bestemt produkt.
Kunder-kjøpte-også-forslag førte til 35 prosent av årsresultatet til Amazon i 2006. Selv om resultatene ikke er så store i dag, så bruker store nettbutikker som Amazon og Ebay kryss-salg-teknikker hele tiden. Dette er fordi de vet at det virker, og du kan enkelt bruke de samme verktøyene i din nettbutikk.
I nettbutikkløsningen fra NettXpress kan kundene dine se produktforslag direkte på produktets detaljsider. Dersom produktet er kjøpt sammen med et annet produkt ofte nok, ender de opp i Kunder-kjøpte-også-blokken nederst på siden.

For eksempel inneholder PlayStation 4 som standard bare én håndkontroll. For å få den beste opplevelsen med en ny PS4, må kunder ofte kjøpe en ekstra kontroll, og kanskje også et PlayStation 4 kamera. Nettbutikkløsningen husker tidligere kunder sine kjøp og tilbyr dem automatisk til nye kunder.

Les de detaljerte instruksjoner om hvordan du setter opp kunder-kjøpte-også-modulen på denne siden.
Flere innlegg om kryssalg kommer snart. Husk å følge oss også på Facebook og Twitter for å holde deg informert.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale