Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Kryssalg verktøy: Moduler for bestselgere og tilbud

19.02.2015
by Preben Jensen

Dette er den siste posten angående kryssalg i nettbutikkløsningen fra NettXpress. Har kan du lese de to andre postene: Kunder-kjøpte-også-forslag og Selg mer i nettbutikken din med kryssalg.

Når man snakker om kryssalg er det viktig å nevnte to av de allerede innebygdene verktøyene i nettbutikken du kan bruke: Modulene for: Bestselgere og Tilbudsprodukter.
Ved bruk av disse modulene kan du opprette følgende produktlister på forsiden av nettbutikkløsningen din:
 • Bestselgere - produkter som kundene kjøper oftest i butikken din
 • Nyeste Produkter - produkter som du nylig har lagt til i nettbutikken
 • Mest populære - produkter som kundene klikker oftest innom
 • Nylig viste - produkter som kunden så på sist
 • Tilbudsprodukter - produkter med nedsatt pris
 • Lignende produkter - produkter som ligner på den gjeldende
Valget Lignende produkter er en funksjon som først ble introdusert i CS-Cart versjon 4.3.1 Beta, så den er ikke tilgjengelig i din nettbutikk før om noen uker. Hvis du vil lese mer om hvordan du setter opp denne, kan du lese mer om det på denne siden.
Når du oppretter en liste med lignende produkter, kan du definere en prisklasse for å vise bare lignende produkter innenfor dette området. For å gjøre dette, skriver du inn en verdi i prisklasse-feltet. Du kan også lage en liste over lignende produkter i samme kategori, med eller uten underkategorier. Du kan også velge å utelukke produkter som ikke er på lager.

Ekstra sider

En annen ny funksjon i Bestselgere & Tilbuds-modulen i CS-Cart 4.3.1 Beta er ekstra nye sider. Du kan legge til fire ekstra sider til butikkforsiden din:
 • alt på salg av produkter
 • alle endelige salg av produkter
 • alle nyeste produkter
 • alle bestselgerne
En kunde kan besøke disse sidene på forskjellige måter. Du kan opprette en banner eller et element i menyen din. Når kunden klikker på menyen eller banneret så åpner siden seg. Du kan lese mer om dette på denne siden.

Modul innstillinger

I CS-Cart versjon 4.3.1. som vil være tilgjengelig om noen uker - er også modulene for Bestselgere og tilbudsprodukter satt opp med noen smarte innstillinger. Gå til modulen i ditt adminpanel og klikk på den for å åpne innstillingsvinduet. Generelt-fanen har to innstillinger:
 1. Minimum endelige salg rabatt (%) indikerer start rabatt for endelig salg av produktene.
 2. Minimum salgssum for å definere bestselgere indikerer hvor mye av salget som trengs for å vurdere et produkt som en bestselger.
Nyest-fanen gir deg to valg for å definere listen med de nyeste produktene:
 1. Bruk rullegardinmenyen for å velge en periode når du har lagt nye produkter til katalogen. For eksempel kan du velge i dag for å vise produktene du har lagt til i dag.
 2. Hvis du velger Siste dager i rullegardinmenyen, bruker Siste dager feltet for å angi antall dager innenfor som du har lagt til produkter.
Vi håper du bruker alle kryssalg verktøyene som er innebygget i nettbutikkløsningen som leveres av NettXpress. Har du noen tanker eller ideer om andre typer kryssalg verktøy som kunne vært nyttige i nettbutikkløsningen, så skriv det gjerne i kommentarfeltet. 

Comments

Dette er utrolig nyttig! Tusen takk for innlegg og info.
Write a review