Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Last ned Butikk import modulen fra Marketplace

05.07.2016
by Preben Jensen

Nå kan du laste ned Butikk import modulen for CS-Cart 4.3.7 og 4.3.8 fra CS-Cart Marketplace.

Last ned Butikk import modulen fra Marketplace

Hva er Butikk Import modulen?

Når vi slipper en ny versjon av nettbutikkløsningen CS-Cart, anbefaler vi at du oppgraderer. Oppgradering til nyeste versjon sikrer nettbutikken god ytelse, sikkerhet og funksjonsrikdom.

Du har to alternativer når du oppgraderer - enten via oppgraderingssenteret i admin eller ved å bruke Butikk import modulen. Den første måten er et godt alternativ når du oppgraderer til en ny CS-Cart versjon fra en av de siste versjonene. Men hvis du oppgraderer til siste versjon fra en veldig gammel versjon av CS-Cart (2 eller 3), må du bruke Butikk import modulen fordi det ikke går an å oppgradere fra så gamle versjoner via oppgraderingssenteret i adminpanelet.

Det å bruke Butikk import modulen er enkelt og trygt: du installerer en ny ren versjon av CS-Cart på serveren din og importerer så alle dine faktiske lagrede data til denne nye CS-Cart installasjon. Det er ingen risiko: hvis noe går galt under importen, har du fortsatt den originale butikken oppe og går. Når alt er lagt inn flytter du så hele butikken til riktig URL på serveren din.

Fra versjon 4.3.7 er ikke Butikk import modulen lengre integrert i nettbutikken. Vi laget den heller som en valgfri modul i CS-Cart Marketplace. Hvorfor? Ved å distribuere Butikk import modulen separat fra CS-Cart sine installasjonspakker kan vi tillate oss å vie mer tid til å finjustere modulen og vi kan slippe nye oppdateringer mye oftere. For de som har en forholdsvis ny versjon av nettbutikken vil den også bare ta opp plass på serveren. Vi fant ut at det er bedre at de som trenger den, bare laster den ned ved behov.

Slik henter du den

Last ned Butikk import modulen fra CS-Cart Marketplace. Den er gratis. I beskrivelsen, finner du all nødvendig informasjon om modulen, inkludert instruksjoner for installasjon og import.

Last ned Butikk import modulen fra Marketplace

Comments

No posts found

Write a review