Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Maler til CS-Cart - Finn ditt favorittdesign

10.12.2013
av Preben Jensen

Ønsker du at nettbutikken din skal skille seg litt ekstra ut? Vi har gjort det litt enklere for deg å finne en template eller mal til nettbutikkløsningen din.

Selv om du enkelt kan tilpasse design og utseende på din nettbutikk med CS-Cart sine innebygde verktøy: Theme Editor og Block Manager er det fortsatt noen som ønsker spesiallagde templates. Vi har derfor samlet et lite utvalg av hva som er tilgjengelig av skreddersydde templates eller designmaler til CS-Cart på denne siden. Prisen på de ulike malene varierer fra ca. 200.- til 600.- kr. Alle de ulike malene har en live demobutikk, så klikk deg gjennom malene og se om du finner en som passer til akkurat din nettbutikk.

Husk at det viktigste ikke er hva slags tema de ulike malene er bygget rundt. Det vil uansett forandres når du laster opp din egen logo og dine egne produkter og kategorier. Se heller på farger, menyer, og det generelle designuttrykkket og finn den malen du tror passer best med produktene du skal selge.

Vi gjør oppmerksom på at NettXpress ikke er forhandler av disse malene, og tilbyr heller ikke dedikert support. De ulike leverandørene hjelper deg som regel både med installasjon og f.eks. endring av farger, dersom du ønsker det. Ønsker du at vi skal ordne det praktiske for deg med installering og tilrettelegging, så ta kontakt med oss.

Maler til CS-Cart - Finn ditt favorittdesign

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale